- Konu Yazar
Bu gün ilk defa vitesli motor kullandım.(sanırım) İlk izlenim olarak şunları söyleyeyim.
10 seneden beridir araba kullanırım.İyi kullanıcıyım diyebilirim.Bisiklet ile yapmadığım cambazlık yoktu günde 10 saat bindiğim olurdu.
Teorisi zaten vardı neyi yapacağımı bilmeme rağmen mantık halen 4 tekerde olduğu için zorlandım.(motorun sahibi arabama bindiği için benim nasıl bir sürücü olduğumu bildiğinden güvenerek verdi motorunu)
Kesinlikle tahminimden zor geçti...
Motor 96 titandı.125lik.makinaydı.Fakat ilk olarak kullanırken biraz ağır geldi
sonra biraz alıştım.Halim komikti ayaklar pergel gibi gazı çeviriyorum ok gibi fırlıyorum.durmam gerekince ayak freni haliyle yok sadece ön frenle ufak ufak...
Vites geçirme ise iniş takımları yuvalarına gelmediğinden olmadı
Stop ettirmelerimi saymıyorum
Bana çok komplike bir iş gibi geldi ama bu yapılanlar daha sonra refleks şeklini alıyor tahmin ediyorum.Valla önümüzdeki ay sınava gireceğim umarım daha çok pratik yaparım...
Birde ilk izlenimim arabada yapılan süratin farkına varamıyorsunuz motorda hemen kendini belli ediyor.Bütünleşmek gerekiyor makinayla.Birazda korkuttu beni
Sanki bisiklete önden ip bağlayıp çekiyorlardı
Motorda 1.vites bile bana yetti.125cc.acayip atak şehir için neden daha yüksek ccli makine kullanıyorlar şaşırdım...
Ne diyeyim şimdilik motorculara daha iyi davranmaya çalışıyorum onlara yol veriyorum.Yakında bende aranıza geliyorum.
Bu bilgiler ışığında motor kullanmayıp yüksek hacimli bir motorla başlamak isteyenlere üzülerek hastane veya mezarlık ziyaretleri için motorsikleti seçmemelerini öneriyorum!!!...Kalın sağlıcakla...
Bu on dakikalık sürüş deneyimimden bu kadar çıktı.İlk heyecan işte kusura bakmayın
10 seneden beridir araba kullanırım.İyi kullanıcıyım diyebilirim.Bisiklet ile yapmadığım cambazlık yoktu günde 10 saat bindiğim olurdu.
Kesinlikle tahminimden zor geçti...
Motor 96 titandı.125lik.makinaydı.Fakat ilk olarak kullanırken biraz ağır geldi
Birde ilk izlenimim arabada yapılan süratin farkına varamıyorsunuz motorda hemen kendini belli ediyor.Bütünleşmek gerekiyor makinayla.Birazda korkuttu beni
Ne diyeyim şimdilik motorculara daha iyi davranmaya çalışıyorum onlara yol veriyorum.Yakında bende aranıza geliyorum.
Bu bilgiler ışığında motor kullanmayıp yüksek hacimli bir motorla başlamak isteyenlere üzülerek hastane veya mezarlık ziyaretleri için motorsikleti seçmemelerini öneriyorum!!!...Kalın sağlıcakla...
Bu on dakikalık sürüş deneyimimden bu kadar çıktı.İlk heyecan işte kusura bakmayın