MT [İzmir] 2-3 Ocak Gezi Programı

Arkadaşlar,
Bilindiği üzere bayramın üçüncü ve dördüncü gününü kapsıyacak bir gezi programı düşünüyoruz. Bu 2007 nin ilk gezisi olma özelliğini de taşıyor.
Birlikte, güzel vakit geçirmek isteyen tüm arkadaşlardan yer ve mekan tavsiyelerini bekliyorum. Tekif getiren arkadaşların fiyat araştırmaları ve pazarlıkları kendilerine aittir baştan söyliyeyim :)

Benim Önerim;

Çandarlı
SamYeli Hotel
Bİr gece Konaklama + Kahvaltı Kişi başı 25 YTL
İsteğe ve çoğunluğa bağlı Balık+Salata : 10 YTL

http://www.otelsamyeli.com/index.htm

Katılım Listesi
1- EgeKnn
2- Tenten35
3- aakreeep
4- kuvva
5- hedowich
6- uglychild
7- güreli
8- thai+zühtüpaşa (yazdım gitti:))
9- lodos+1
10- narth
11- weboy+1 mi acaba :)
12- ironline

Toplanma Yeri : Soğukkuyu TürkPetrol

Toplanma Saati: 10:30

Hareket Saati: 11:00

Arkadaşlar irtibat için tel numaram 0 535 933 63 00

neden günü birlik yapmıyoruz kalmalı olması şartmı yafff:silent: annem izin vermiyorrrrr gece kalmalııı:cherry: :wiinkk:

Harika bir organizasyon..:rendeer: Bayramda şöyle MT İzmir buluşması geçen yıl olduğu gibi keyifli olacak..Onurcum,önerdiğin yer için onay veriyorum.Ayrıca resimde koyarsan süper olacak.:cat: Şimdiden bizi yaz listeye hemde en başa..
Sevgi ve saygılarımla..emeklerine ayrıca şimdiden teşekkürler.:rendeer: :rendeer:

Arkadaşlar, herkezin bi programı var sanırım. Tam sayıyı belirlememiz için bi haftamız var gerçi. Ama tam sayı belirlensin ona göre pazarlığa oturucam. Bu arada ben bayram tatili boyu orda olucam (çandarlıda da) herkezi beklerim...

ilgin için teşekkürler koçum yer güzel o taraflarda gezilecek yerlerde çok,
hep beraber eğlenceye devam.
sayı fazlalaşınca bir pazarlık daha yaparsın.
haydi mt.izmir.

ben, abım(duslemek) yasemın (yas) kesın varız.. umarım bır aksılık olmaz gelmemıze engel olucak..

çandarlı çok güzel bi yer,ama o günlerde istiklal de dolaşıp alışveriş yapıyo olucam,bişey çıkmazsa.biletimi çok önceden almıştım.size iyi geziler.:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaz kanka listenin en başına sahilde ateşte yakarız..... :mrgreen:

BBRR resimleri napıcan abicim bakıp bakıp iç mi çekicen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar iyi fikir ama aranızda olamayacağım size sağlıklı ve eğlenceli sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Arkadaşlar bu arada Cuma günkü parti için konu açtım ama bi sorun oldu sanırım...Burdan tekrar hatırlatmak istiyorum 22.12.2006 KSK Bostanlı Bar NY'ye İstanbul Indigo ve Radyo Dinamodan iki sıkı Dj gelio...Bi aksilik olmassa Erhan ve ben orda olucaz...Hepinizi bekleriz... Gelmek isteyenler için...

Giriş:
Tam:25,Öğrenci:15 ilk içki dahil sanırım

Yer:
Karşıyaka Bostanlı Bar NY

yasemin sen hiç merak etme senin x-max la cok rahat gideriz yol konusunda korkun olmasın.

ben o aralara aile saadeti içinde olacağımm için gelemeiorum maalesef istanbulda olacağımm size iyi eğlenceler

i will let you know so soon.

Rahmi abi nedemek ben de gelsem mi? bize kim o guzel ask hikayelerini anlatacak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar