En Iyi Suzuki Servisi Kimdir? Suzuki Nerde Tamir Ettirilmeli?

Arkadaşlar "0" km bir suzuki burgman aldım. Korlasdan aldığım motoru acaba yetkili servis olarak , garanti dahilinde nerde yaptırırım??? Servisinden memnun olanların yorumlarını bekliyorum... Sevgiler Saygılar

Murat EBESEK

Arkadaşlar "0" km bir suzuki burgman aldım. Korlasdan aldığım motoru acaba yetkili servis olarak , garanti dahilinde nerde yaptırırım??? Servisinden memnun olanların yorumlarını bekliyorum... Sevgiler Saygılar

Murat EBESEK

ALTAN MOTOR ( Kartal oto sanayide, Tamer ve Taner usta ) fazla söze gerek yok, git gör, müdavimi ol :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendisi de bir Burgman kullanıcısı olan Altan Motor'dan Tamer bey derim başka birşey demem

hmm herkez orayı söylüyorsa bukadar insanın bi bildiği wardır :) saolun arkadaşlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ankara da olsan kolaydı..Ama İstanbul dasın....

slm arkadaşlar.. ankarada ki suziki servisi nerde acaba bi bilgisi olan varmı??? hem servis hem tamiri için...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hortlattın topiği keşke suzukicilerin topiğine ataydın mesajı

maslak atatürk oto sanayi sitesinde fevzi usta. yücel motor 21212762187

yook benim param çok diyorsan diğerleri.

Maltepe/istanbul'da DEMAX.var abicim.Orasıda çok sağlam.Özkan usta var orda.Ayrıca bu özkan usta 3 sene felanda yarışmış.Adamın hayatı motor.

007

İstanbul için, MT nin sponsoru olan Suzuki Yetkli Servisi Altan Motor dur...
Gece yolda mı kaldınız! Alo yapıyorsunuz özel römork ile gelip alıyorlar.
Bakım yaptırdınız, sonra motorunuz tabanca ve özel ilaçla yıkanır tertemiz gidersiniz.
Yağınızı servisten alırsanız ücretsiz değiştirirler.
Carbon clean, enjektör temizleme ve bilgisayarlı balans ayarı yaptırabilirsiniz.
Dizgnostik programı ile ayarlarınız kontrol edilir.
Çayınızı kahvenizi için aklıma gelenler bunlar :)

NOT: Yaklaşık benim bildiğim 20-25 Burgman, SYM ve DL 650 grubu bu servise gider. Sorun yaşayanı görmedim.

Saygılar, sevgiler...

ya öyle bi anlattınızki altan motoru, halkalıdan kalkıp gidicem valla kartal'a :queen:

007

ya öyle bi anlattınızki altan motoru, halkalıdan kalkıp gidicem valla kartal'a :queen:

Sizi bilemem ama geçen hafta Bursa dan gelen 3 arkadaş vardı. Hoş sohbet doktor olanı (kırmızı t-shirt lü) bizi bayağı güldürdü.
Kestane şekeri getirmişler birde, masada duruyor zaten :cherry:

MT nin müdürü Skull Erhan kardeşimde, Suzuki si olmamasına rağmen gittiğine göre bir bildiği vardır :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Skull Hunter sanırım kestanenin kokusun 50 mil öteden alıyor, Bugün Taner Abiyle bende tanıştım sağolsun kahvesini içtik ama iç açıcı haberler vermedi bana. Biraz paraya kıyacağız sanırım, Eh başa gelen çekilir

Motorsikler ve Servis bu camiada iyi arkadaşlıklar dostluklar kazanmak için bir vesiledir. Bu gün Altan motora giden veya gitmeyen her arkadaş Suzuki motor kullanıcıları olarak iyi birer tanışıktır arkadaştır. Bugun her ne sebeble olursa olsun görüşmeyen her arkadaş diğeri bir kaza yaptığı zaman üzülmüştür ve bunu dile getirmiştir. İnsan arkadaşlarının samımı yaklaşımlarına istinaden motorunu satıp suzuki alırmı alır. Evet alır. Birde o acıdan Altan motoru ve orda tanıştığım her arkadaşımı sever sayarım.

Diğer arkadaşların sözünede itibar edililir. Diger servislerdede eminimki servis sırasında iyi sohpetler iyi diyaloglar kuruluyordur.

Amac motoru sevmek gezmekse marka , servis bahane . Ölümlü dünya.
Hepimiz iş güç ,cogumuzda coluk cocuk sahibi. Motora gönül vermişsiz.
Motorcu özgürdür, kurallarla hareket etmek gerekir ama daralmayada gelmez.

Neyse Suzuki servisi diyorduk. .....)))))) Dağılmayalım. Heeueueu

servis

öncelikle herkese merhaba ben yeni suzuki an125 aldım(hala binememiş olmama ragmen,salı günü elimde olacak malüm plaka falan filan)umarım bu arada iyi bir tercih yapmışımdır:)sizden ricam burada(antalya) ulusoylar var servis olarak onlara alternatif başka servis biliyormusunuz şimdiden cok sagolun...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar