ilk tecrübemi geçen hafta bir ramzey motorla tadarak içimdeki tutkuyu perçinledim ve bunu daha önce cesaret edip neden denemediğimi kendi kendime sordum.evet muhteşemdi.çok şey söylenebilir ama zaman en iyi ilaç kendim için en uygun motoru bulmak için acele etmemem gerektiğini kendi kendime söylüyorum.quote]
Berk selam. Senin sorduguun soruyu ben de sordum kendime. Neden daha once degil diye. Zaten scooter niyetiyle yola çıkıp, ehliyet kursundaki bir cruiser'i kullandıktan sonra vitesli bir motoru kullanabildiğimi görünce iyice kızdım kendime. Daha önce otomobil sahibi olmayı dusunurdum ama sanırım paramı motorsiklete verecegim. Cunku yas ilerledi mi biraz zorlanacagim motorda, otmobile her zaman biniliyor gibi ic konusmalarım oluyor benim de.
Ya evet ben nasil yaptim da bunca yıl motora uzaktan hayran hayran baktım ? Niye cesaret edemedim?
Bu arada sehir ici ve sehir dışı kullanımda da kolaylık sağlayacak motor hangisidir hala karar vermedim. Kendimi dusunuyorum da aksam yorgun argın isten cıkmısım, scooter'a atlamısım. Paaat eve atmısım kendimi, bir de bir cruiser üstünde dusunuyorum kendimi, sanki zaten yorgunum bir de trafikte yorarmıs gibi geliyor o beni. Ama scooter 'la da haftasonu sehir disi yapamam. Simdi bolca yazı ve deneyim okuyorum.
Bu arada evet bu site ve forum cok iyi ve sagduyulu insanlar var. Abuk subuk takıntılara pek rastlanmıyor. Hemen birileri sagduyuya cekiyor o tur seyler yazanları da zaten.
Ha , bir de şu çok ilginc, sokaktaki motorcular arasında chooper'cılar ve endurocular gibi abuk bir ayrım gordum birkac kez. "Abi yolda gelirken 8-10 kisilik endurocu serseri vardi pesimizde" gibi laflar duyuyordum. Enduro kullanıcılarından da tam tersi choopper'cıları aşağılayan bir iki ifade duymuşluğum vardı. Bİlmiyorum gercekten boyle bir gruplasma var mıdır ama bu sitede oyle bir seye zerre rastlamadım.
Vespa kullanıcısına da, moped kullanıcısına da, choopper'cıya da, endurocu'ya hep aynı temelde, motor sevgisi temelinde yaklaşıyor herkes bu forumlarda. En ufak bir laf sokma bile görmedim. Bu sitenin guzelliği bu bence.
Umarım sen de ben de en kısa zamanda tarzımız olan motoru bulup , bütcemiz elverdiğince satın alıp kendimizi gelistirip yollara vurabiliriz kendimizi. Tekrar hosgeldin.