bmw r71 tek yada çift silindir

r 25 - 3 olacak ya 71 nasıl yazmışım motoru buldum bi adet daha alacam ama ondan önce parçalarım eksik eger uygun veya kullanılmış parça olursa ulaşırsanız sevinirim [email protected]

Merhaba arkadaşlar
bende baba yadigarı planet ice 3,5 var 65 model ama hatırasını eskitmek ve motoru zorlamak istemiyorum babamda bende bmw hayranı oldugumuzdan almayı istiyoruz ama çok yüksek fiyatlar çıkıyor karşımıza benim istegim hurda olsun döküntü olsun sorun degil biz toplarız ruhsatı olsun eksigi olmasın fiyatı cebimize göre olsun motorun eskisi yenisi olmaz heleki bmw nin. yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını ve maillerini bekliyorum

Yorum yapmayada konuşmayada deger bmw dir sonuçta ne kadar çok arasamda sonunda bir bmw m olacak inşallah

Kaskınız kafanızda olsun gözünüz kullanmayı bilmeyipte araba alıp hayatımızı tehlikeye sokanlarda kapılarada dikkat

Son düzenleme:
Merhaba,ben de sizin gibi bir Bmw hayranıyım ve aynı dertten müzdaribiz:)Beğendiğim model Bmw k1200R,fakat malum piyasadaki bir çok otomobilden bile pahalı.Ben 2 hafta önce Bmw motosikeltleri test sürüşüne gittim ve bir kaç motoru test etme şansım oldu.Borusan İstinye şubesinde sizde internetten rezervasyon yaptırıp testlere katılabilirsiniz.Şu an Bmw'nin en makul fiyatlı F650 modelleri.Tek silindir fakat bu beni rahatsız etmedi:biraz titreşim var fakat büyütülecek bir şey değil.Düşük devirlerde max tork'a ulaşıyor olması çok güzel ayrıca soğuk havada yazlık eldivenle kullanmama rağmen ellerim sıcacıktı,malum elcik ısıtma sisitemi var:)2000-2001 model f650'gs ler 8,500-10,000ytl civarı fiyatlarla diğer modellerine göre daha ulaşılabilir gözüküyorlar.2000 Model altı olan f650'ler ise fiyat olarak daha uygun fakat kasa ve teknik özellik olarak bir çok farkı var.En kısa zamanda hayallerimizdeki motora kavuşmak dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar