Bolu-MT 17 Aralık Pazar bolu-Gölcük gezimiz (iki motor)

Sabah evde msn'de sörf yaparken birden dışardan ybr kornası duydum,dedim bu bizim kuruyemişci mustafa,aşağı indiğimde nereyi gezsek diye tartışırken gölcükte karar kıldık.fakat iki motor az diye düşündüm başka gelen olurmu diye aramalara başladım alper gelmezdi biliyorum,zafer ve apo calışıyor,tuncayı aradım ulaşamadım kaldık mustafayla başbaşa ve koyulduk yola:cherry:

Bizim mustafa ybr siyle bir kamikaze edasıyla yol alıyorda idda ediyorum bu adamı kimse sollayamaz cünkü kimseye yol vermiyo adam:mrgreen: bir gün sürtecek ama:cherry:

Kapıda ormancı dayıya uzun süren pazarlıkllar sonucu iki milyonu verdik ve içeri girdik.(yokki bizim apo gibi enduromuz ormandan doğru girelim)

işte fotoğraflar

içeri girdikten sonra ilk cektiğim foto,nu arada üzerimizdeki ekipmanları söküyorduk:)

bizim mustafa,kendisi boluda kuruyemişci zinciri sahibi:cherry:yakında beraber fazer alacaz:queen:

Buda bendeniz:cat:

buda bizim mustafanın,YE-BA-RE si:queen:

bunlarda gölcük ördeği (meşhurdur):)

heyt be!adamın gözlüklere hastayım camlarından ben bile görünmüşüm:queen:

gölün üzerinde buz tabakası mevcut

bunlarda ip atlayan kızlar:queen:

meşhur gölcük evi

gölcük teki menü fiyatları,gelmek isterseniz önce bi kontrol edin:cherry: :cherry:

evett yorumlarınızı bekliyorum.bu arada fotoların bazıları dengesiz oldu kusura bakmayın..

Son düzenleme:
süper bi gezi olmuş ama tarih yanlış..
motorunuz tekerine saglık...

ne guzel yermis orasi yaw. gozum gonlum acildi. Resimler icin saol...

Arkadaşlar kusura bakmayın 17 Aralık yerine 19 yazmışım moderatör arkadaşlar düzeltecektir saygılar

Arkadaşlar resimlerinizi imageshack ile yüklerken lütfen

RESIZE IMAGE = 640*480 MESSAGE BOARDS bölümünü ayarlayın.

Çünkü şu an sayfa zor açılıyor, görünüm de çirkinleşiyor bu durumda.

ee nede olsa bizim memleket... Boyle memlekete enduro lazım ama neyse gircez yakında kanlarına aldıracaz bi enduro :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Memleket hasreti giderdim sayenizde, tekerinize sağlık hemşehrilerim.

calis calis calis nereye kadar sayisal tutturucagim seni ve omrunun sonuna kadar motor ustunde gezecegim..

güzel gezi olmuş...15 yıl sonra evlenirsem balayı için seçceğim yerlerden en iddialısı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar