- Konu Yazar
Merhaba
Bu haftasonuda güzel bir gezi yapıp evlerimize döndük. Yolda üzücü durumlarla da karşılaşmış olsak da gezimiz gene çok güzel oldu. İşte resimlerle gezi raporumuz.
Katılan Arkadaşlarımız
Makine (Hasan) = Suzuki V-Strom
BUnReCU (Burcu) = Zongshen cross
Ertuğrul = Zongshen cross
Kazım = Zongshen cross
Hasan = Yamaha cross
fuut (Fuat) = BMW R50
metaljunkie (Yunus Emre) = Lifan chopper
Münür ve kız arkadaşı Tuğçe = Honda Shadow
qrar (Erhan) ve arkadaşı Mehmet = Keeway 250 chopper
Aytaç ve kız arkadaşı Burcu = Honda repsol
Okan ve eşi Eda = Hyosung racing
Sabah her zamanki gibi kulüp önünde toplandık ve yola çıktık. Kozan yolunda seyrederken malesef çok üzücü bir olayla karşılaştık tahminimce 15dk önce olmuş olan bir trafik kazası. Yolcu minibüsü hatalı sollama yapan kamyonetle kafa kafaya çarpışmıştı ardından da solladığı traktöre de vurmuştu. 2 ölü ve bir çokda yaralı vardı. Hemen kaza mahilinin ilerisine park edip. Yardıma koştuk. Aramızda İtfaiyeci Hasan abi vardı ve ilk yardım konusuna deneyimliydi. Sağ olsun çok büyük faydası oldu. Akabinde acil durumda olan yaralılar ambulansa konulunca bizde tekrar yola koyulduk. Bu sırada arkada 3 motorcu arkadaşımız jandarma yolu kapatınca orda mahsur kalmışlar. Daha sonra moral bozuluğu sebebebiyle Adana'ya geri döndüler. Hepimizin morali bozulmuştu. İmmamoğlu Aladağ kavşağındaki benzincide durup arkadaşları bekliyorduk ve bundan sonra resim çekmeye başladım ama açıkcası tüm gün pek keyfim yoktu ve az resim çekebildim.
Benzincide arkadaki 3 kişiyi bekliyoruz.

Çevreden manzaralar.

Fuat (Fuut) motoruyla

Arkadaşlarla yaptığımız telefon görüşmesinden sonra onların Adana 'ya gideceğini öğrenip tekrar yola koyuluyoruz. Yol boyu çok güzel manzaralar vardı ancak zamanı iyi kullanmamız gerekiyordu o nedenle fazla duraklama yapmadık. Sonunda Eyner'de balık yiyeceğimiz yere vardık.

Masamız kuruldu ve yemekler söylendi. Beklerken sohbet ortamı oluştu.

Biz sohbet ederken bizi dinleyen kedilerden bir tanesi.

Sonunda yemeklerimiz geldi ve gençlik yumuldu.

İşte yemekler :cat:

Yemek sonrası herkes güzel bir sohbet ortamı oluşturdu. Çaylar geldi.

Artist arkadaşım Fuat'da bu sırada poz vermek için çaba sarfediyordu. :mrgreen:

Bu durumdan rahatsız olan Ertuğrul ilkel bir silahla saldırıda bulundu. İşte o an :mrgreen:

Yemek sonrası ben, Erhan ve arkadaşı ören yeri olan Akören kasabasına gitmeye karar verdik. Diğer arkadaşlarda simit şelalesine doğru yola koyuldu. Biz ören yerini gezdikten sonra onlara katılacaktık. Ören yeri ile ilgili fotoğraflar Erhan (qrar) arkadaşımızda kendisi ekler. Ören yerini geezdikten sonra Simit şelalesinde arkadaşlarla buluştuk.

Grup resmimiz.

Dönüş yolunda köprü üsütnde durup tekrar resim çekildik.

Sonunda benzinliğe tekrar varıyoruz. Gerekli ihtiyaçlar giderilmekte bu sırada çaylar içilmekte.

Okan ve eşi görülmekte.

Her zamanki Fuat işte

Bu arada motorumun yanında bir kalabalık görüyor ve yaklaşıyorum. 3 arkadaş kafa kafaya vermiş motorumdaki haritadan haftasonuna gidilecek yerler üzerinde tartışıyorlar. Diyecek söz bulamıyorum :mrgreen:

Çok şükür Adana'ya sorunsuz vardık ve herkes mutlu bir şekilde evlerine gitti.
Diğer bir gezi raporumuzda görüşmek üzere.
Bu haftasonuda güzel bir gezi yapıp evlerimize döndük. Yolda üzücü durumlarla da karşılaşmış olsak da gezimiz gene çok güzel oldu. İşte resimlerle gezi raporumuz.
Katılan Arkadaşlarımız
Makine (Hasan) = Suzuki V-Strom
BUnReCU (Burcu) = Zongshen cross
Ertuğrul = Zongshen cross
Kazım = Zongshen cross
Hasan = Yamaha cross
fuut (Fuat) = BMW R50
metaljunkie (Yunus Emre) = Lifan chopper
Münür ve kız arkadaşı Tuğçe = Honda Shadow
qrar (Erhan) ve arkadaşı Mehmet = Keeway 250 chopper
Aytaç ve kız arkadaşı Burcu = Honda repsol
Okan ve eşi Eda = Hyosung racing
Sabah her zamanki gibi kulüp önünde toplandık ve yola çıktık. Kozan yolunda seyrederken malesef çok üzücü bir olayla karşılaştık tahminimce 15dk önce olmuş olan bir trafik kazası. Yolcu minibüsü hatalı sollama yapan kamyonetle kafa kafaya çarpışmıştı ardından da solladığı traktöre de vurmuştu. 2 ölü ve bir çokda yaralı vardı. Hemen kaza mahilinin ilerisine park edip. Yardıma koştuk. Aramızda İtfaiyeci Hasan abi vardı ve ilk yardım konusuna deneyimliydi. Sağ olsun çok büyük faydası oldu. Akabinde acil durumda olan yaralılar ambulansa konulunca bizde tekrar yola koyulduk. Bu sırada arkada 3 motorcu arkadaşımız jandarma yolu kapatınca orda mahsur kalmışlar. Daha sonra moral bozuluğu sebebebiyle Adana'ya geri döndüler. Hepimizin morali bozulmuştu. İmmamoğlu Aladağ kavşağındaki benzincide durup arkadaşları bekliyorduk ve bundan sonra resim çekmeye başladım ama açıkcası tüm gün pek keyfim yoktu ve az resim çekebildim.
Benzincide arkadaki 3 kişiyi bekliyoruz.

Çevreden manzaralar.

Fuat (Fuut) motoruyla

Arkadaşlarla yaptığımız telefon görüşmesinden sonra onların Adana 'ya gideceğini öğrenip tekrar yola koyuluyoruz. Yol boyu çok güzel manzaralar vardı ancak zamanı iyi kullanmamız gerekiyordu o nedenle fazla duraklama yapmadık. Sonunda Eyner'de balık yiyeceğimiz yere vardık.

Masamız kuruldu ve yemekler söylendi. Beklerken sohbet ortamı oluştu.

Biz sohbet ederken bizi dinleyen kedilerden bir tanesi.

Sonunda yemeklerimiz geldi ve gençlik yumuldu.

İşte yemekler :cat:

Yemek sonrası herkes güzel bir sohbet ortamı oluşturdu. Çaylar geldi.

Artist arkadaşım Fuat'da bu sırada poz vermek için çaba sarfediyordu. :mrgreen:

Bu durumdan rahatsız olan Ertuğrul ilkel bir silahla saldırıda bulundu. İşte o an :mrgreen:

Yemek sonrası ben, Erhan ve arkadaşı ören yeri olan Akören kasabasına gitmeye karar verdik. Diğer arkadaşlarda simit şelalesine doğru yola koyuldu. Biz ören yerini gezdikten sonra onlara katılacaktık. Ören yeri ile ilgili fotoğraflar Erhan (qrar) arkadaşımızda kendisi ekler. Ören yerini geezdikten sonra Simit şelalesinde arkadaşlarla buluştuk.

Grup resmimiz.

Dönüş yolunda köprü üsütnde durup tekrar resim çekildik.

Sonunda benzinliğe tekrar varıyoruz. Gerekli ihtiyaçlar giderilmekte bu sırada çaylar içilmekte.

Okan ve eşi görülmekte.

Her zamanki Fuat işte

Bu arada motorumun yanında bir kalabalık görüyor ve yaklaşıyorum. 3 arkadaş kafa kafaya vermiş motorumdaki haritadan haftasonuna gidilecek yerler üzerinde tartışıyorlar. Diyecek söz bulamıyorum :mrgreen:

Çok şükür Adana'ya sorunsuz vardık ve herkes mutlu bir şekilde evlerine gitti.
Diğer bir gezi raporumuzda görüşmek üzere.