Diş Fırçalarken Neden Aynaya Bakıyorsunuz ? ? ?

Yaw ben bu sorunun cevabını çok merak ettim düşündüm düşündüm karar veremedim bir de siz deneyin . . .

::gleam:: ___ KILIÇ ___ ::gleam::

Ben diş fırçalarken ; klozete bakarım... :p :mrgreen:

Walla neden olsun ; yaptığımız işi görmek için bakıyoruz!

Valla nerede ne varmıs gormek için heralde.Ozkan marım yanlıs bise atmamıssınıdır.Modlar didik didik arıyor:pCOk meraklılar

Moderatör (forrap)
Saç tararken neden bakıyorsak onun için bence.Tabi ki saç tararken düzgün olması için bakarız aynaya ama diş fırçalarkende bi nebze olsun heryeri fırçalamaya özen gösterdiğimiz ve beynin aynadan görüp direk işlem yapmasıyla alakalı bakarız.Yani aynada dişinizi fırçalarken çoğunlukla başka bişey düşünürüz,(en azından ben öyleyim:)) beyin aynadan bakıp fırçalama işlemini daha düzenli yürütür.Heralde bunun gibi basit sebeplerden yaparız aynaya bakma işlemini.Dişimizde bir şey kaldı mı diye bakarız,maydonoz vs. gibi şeyler bazen fırçadan kaçabilir ama aynada görüp onları yaka paça ordan çıkarabiliriz.Birde ayna genellikle lavabonun yukarısında olduğu için lavabonun orda dişimizi fırçalarken mikrodalga fırına bakmaya çalışsak sanırım çok daha ilginç olurdu:)Ayna lavabonun ordaysa suç bizim mi?:)

Bu konuda bu kadar uzun bi mesaj yazdığım için kendimi garipsedim birden.

Modlar didik didik arıyor:pCOk meraklılar

Sen şimdi neden üyeliğinin iptalini istiyosun bunu anlayamadım:cherry:

Özel mesajları sadece adminin okuma yetkisi var:wiinkk:

Ben bakmıyorum aynaya,fırçayla geziyorum evde :mrgreen:

diş fırçalarken aynaya bakmaktan başka yapabileceğimiz daha iyi bi iş varmı :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cevap veriyorum ; diş yerine yüzümüzün başka yerlerini fırçalamayalım diye nokta

Valla ben televizyona bakıyorum. Çünkü en az 5 dk sürüyor. 5 dk boyunca ayyakta dikilmektense.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence diş fırçalamak , tıpkı ayakkabı boyamak gibi , dünyanın en sıkıcı şeylerinden biri.oyalanmak için müzik bile dinlerim banyoda gerçekten çok sıkıcı bir şey.ama yapmaya mecburuz tabi.

sendeki diş sayısı fazla heralde :p

Bilakis eksik.
13 yaşındaydım diş doktorunun koltuğunda sol taraftaki 3 azı dişim birden çekildi. O gün bugündür günde 5 dk dan aşağı fırçalamam. Bir daha da oturmadım 20 seneden fazla oldu. (kontroller hariç tabi)

Asıl siz aynaya baarken neden diş fırçalıyorsunuz, onu söyleyin :p

çok güzel bir soru olmuş eline saglık aynaya bakarken diş fırçalaması güzel oluyo onuniçin bakarım ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar