Kaderin oyunu: Çalınan motorum bulundu...

Bulundu bulunmasına ama 1 senelik bir aradan sonra... :(

2000 model Yamaha Virago motorum -tahmin edileceği üzere- çalıntı durumdayken oldukça
"hor" kullanılmış maalesef ve baştan aşağı bakıma gereksinim duymakta...

Sorum şu ki, bana tavsiye edebileceğiniz işini severek yapan, özenli ve müşterisine
"yolunacak kaz" gözüyle bakmayan
İstanbul Anadolu yakasında tanıdığınız bir tamirci var mı?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

1 sene sonramı voov.Çok şanslısın bi daha başına gelmez inşallah.Nasıl bulundu yolda mı gördün?

Bulundu bulunmasına ama 1 senelik bir aradan sonra... :(

2000 model Yamaha Virago motorum -tahmin edileceği üzere- çalıntı durumdayken oldukça
"hor" kullanılmış maalesef ve baştan aşağı bakıma gereksinim duymakta...

Sorum şu ki, bana tavsiye edebileceğiniz işini severek yapan, özenli ve müşterisine
"yolunacak kaz" gözüyle bakmayan
İstanbul Anadolu yakasında tanıdığınız bir tamirci var mı?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

imes sanayi sitesini geçtikten sonra acarlar sitesinin arkasında yılların ustası var.o civarda sorsan tanırlar ismini ve telefonu nu bilmiyorum kusura bakma

anadolu yakasın'da oturuyorsan'ız ALTAN MOTOR kartal sanayi sitesi zaten ana sayfada görebilirsin taner, tamer kardeşlere git derim .
çok geçmiş olsun inşallah eski haline yakın birşey olur....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun...

1 sene sonramı voov.Çok şanslısın bi daha başına gelmez inşallah.Nasıl bulundu yolda mı gördün?
polis ekip arabası devriye sırasında park halindeki morotun plakasını sorguluyor bilgisayarda ve bir de bakıyor ki plaka Volkswagen'e ait :cyclopsan
Tamamen kader işi anlayacağınız...

imes sanayi sitesini geçtikten sonra acarlar sitesinin arkasında yılların ustası var.o civarda sorsan tanırlar ismini ve telefonu nu bilmiyorum kusura bakma

anadolu yakasın'da oturuyorsan'ız ALTAN MOTOR kartal sanayi sitesi zaten ana sayfada görebilirsin taner, tamer kardeşlere git derim .
çok geçmiş olsun inşallah eski haline yakın birşey olur....

Hepinize teşekkür ederim...
Bu tavsiyelerinizi dikkatle takip edeceğim :cat:

Son düzenleme:
İstanbul anadolu yakasında pekçok motorcu vardır tabili ama benim şahsi görüşüm adam gibi adam arıyorsanız Fikirtepede motorcu Melih e gidin.Ben sizin motorunuzu 0 dan iyi yapmazsa hiçbirşey demiyorum.Forum kurallarını tam bilemiyorum.İsterseniz özelden telefonunu veririm.
Saygılar.

Kardeşim bu durumda gözün aydın mı desem bilmiyorum.. Ama yine de motoruna kavuştun.. Gözün aydın diyorum!

Kardeşim boşver gözün aydın, Evet burukluk olabilir ama boşver eski haline gelir motorun bak birçok arkadaş tamirci öneriyor.

Gözün aydın dostum..
İşini temiz yapan dürüst bir adam istiyorsan ara..
RSV Motor - Menderes Akbaş - 550 72 72

gözün aydın hocam:) valla şans işi.Demek kısmetinden çıkmamış motor:cat:

Gözün aydın.Darısı diğer mağdur arkadaşların başına.İnşallah iyi bir ustada bulursan temiz bir yaptırıp tekrar kullanabilirsin motorunu.

Gözün aydın biraderim,umarım bundan sonra aksilik yaşamazsın ve her ikiniz mutlu bir hayat geçirirsiniz.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

tam bir yıl sonra sonra çok sevdiğin motoruna kavuşman çok çok güzel umarım bi daha hiç ayrılmazsınız

gecmıs olsun gozun aydın ıcerenkoyde benım yakın arkadaslarım olan bulent usta var motostar bende motorumu goturuyorum aynı zamnda yamaha servıslıgı var 577 34 90 cep tel:0537 421 75 59 benım adım denız sıze bu konuda yardımcı olurlar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar