Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kere o egzoz yere sürterken ne kadar gidebilirler?Bir süre kıvılcım çıkmış tam foto çekilirken durmuş.Ayrıca öndeki arkadaş ilk defa tekteker yapıyor gibi.Suratı biraz fazla tedirgin.Ve ve son olarak da ; ya bu motosikletin önü yanlışlıkla kalkmış ve ortada hiçbir artistik değer yok .. Ya da fotoğrafçı olayın sonunu yakalamış.Çünkü sağ eline bakarsanız gazı kesmiş olduğunu anlayabilirsiniz.
Ya da bu kadar geç saatte ben herşeyi karıştırdım. :cyclopsani:
evet ayçan sana katılıyorum arka cant kırılıyo gıbı eğılmıs bence de fotomontaj bu resım tamam belkı goldvıng teker yapabılır ama bu resımde ayçanın dedığı gıbı arka cantta kırılma var ordan anlasılıyo :farao:
o motor bildiğim kadarıyla 373 kilo üstündekileri de 80 er kilodan hesaba katarsak 373+160=433 kilo ediyo bu motorun tek tekere kalkması zor + kalksa bile geri indiğinde muhtemelen ön takımları dağıtır yada amotisörleri patlatır
Bu resim fotomontaj bence. Arkadaki çimlere ve tel örgülere bakarak motorun harelet halinde olduğunu söyleyebiliriz hepimiz. Ama ön teker hareketli değil, çitler hareketli çıktıysa ön tekerin de hareketli çıkması gerekmez miydi fotoğrafta?