10/12/2006 mersin motor un silifke değirmendere gezisi

10/12/2006 mersin motor silifke Değirmendere gezisi

Mersinmotor un bu haftaki silifke değirmendere gezisi.

33 kişi katıldı.

eski enjoy jeni keyfim kafede yola çıkmadan önce fotoğraflar.

yola çıkmadan toplu halde

mezitli şhell de yolda katılan arkadaşları almak ve kısa bir bilgilendirme amaçlı kısa bir mola

ve yola çıkılıyor

her zamanki dinlenme ve çay mola yerimiz susanoğlu

gençlik yolun başı olmasına rağmen normal olarak yorgun :silent: bu güneş başka türlü nasıl değerlendirilir

ve kıymetli abimiz rahmi bey

mut yolundan göksu nehrine bakış

burasıda ünlü değirmendere şellalesi

ve değirmendere yemek yediğimiz kasap ve motorlarımız

birazda içeri bakalım neler oluyor
yemekleri beklemekte ne zor iş bir bilseniz

ve rahmi ağabeymiz dayanamayıp kendine özel bir masa hazırliyor. Tabi ne yediğini oda anlıyamadı takılan takılana ucundan bucağından götüren götürene. Afiyet olsun biz hala beklemedeyiz. :pr:

sağolsun karnını bizben önce doyurdu ve garsonlar yetişemediği için yemekler yenirken kendisi bizlere meyve ikram etti. Masarın eksiğini tamamladı. Tam bir ağbilik örneği. :cat:

son mola yerimiz ortaörendeki göksu manzaralı danyal ateşin yeri. Çay ve kekikli ayran isteyene gözleme sıkma

saffet arkadaşımız eski krosçulardan fakat biz vazgeçirdik

şöyle bi motosilet de benmi alsam

mola yerinden görüntüler

tabii kasklarımızında dinlenmeye ihtiyacı var

ben hariç dinlenme zamanı malum fotoğrafçılık yapıyorum. Sohbetler koyu

bu kadar fotoğraftan sonra çeşme başında dinlenmeyi hakettim galiba

ve dünya ne kadar küçük.orada karşılaştığım arkadaşım mehmet,eşi ve tatlı kızları. sitenin adresini vermiştim. umarım buradan fotoğrafı alır. tatlı bir anı

ve dönüş yoluna çıkmadan çevreden manzaralar

dönüş hazırlıkları ve yola çıkıyoruz artık malum yol uzun güneş etkisini yitiriyor hava soğuyor.

ve yaklaşık 240 km lik bu gezimizide kazasız bir biçimde bitirdik.
Katılar tüm arkadaşlara teşekkürler.
diğer gezilerde buluşmak umuduyle

gezi linkleri

http://www.mersinmotor.com/forum/forum_posts.asp?TID=238&PN=5

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25795

http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8880

http://www.motordelisi.com/ftopict-38565.html

Son düzenleme:
ben teşekkür ederim kaan cım seninde aramızda olmanı isterdim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet danyal ateşin yerini çok iyi biliyorum kömürde çayı güzel oluyor manzaraya karşı konya mersin arası gidip gelirken mutlaka dururum orda sayenizde tekrar hatırladım,geziniz süper geçmiş.yalnız piskopat keremi göremedim rahatsız falan değildir inşallah.sayenizde bu mevsimde güzel bir manzara resitali seyrettik bizlerle bölüştüğünüz için hepinize sonsuz teşekkürler esen kalın.::alkiis:: ::tutkuy:: ::thanks: ::tartis:: :cat: :rendeer:

Valla muhteşem! bir tarafta motosiklet tutkunları bir tarafta canım memleketim
çok isterdim aranızda olmayı yaza inşallah:cat:

ümmet abi kerimi uzun süredir bende göremiyorum. malum yüksek mektepli oldu ders çalışıyor olabilir.

by mükemmel arkadaşım yaz ı beklemene luzum yok buyur gel bekleriz

Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Güzel gezi raporlarınız bekliyoruz. Mersin'e selam.

çok güzel manzaralar...

1,5 yıl önce silifke'ye gitmiştim. mut- silifke arası o yol, o manzaralar tekrar gözümde canlandı.
ağustos ayındaydık. saat 21.00 gibi silifke merkeze vardığımızda, adres sormak için camı açtığımda yüzüme nemli bir hamam sıcağı vurmuştu. :)
abime dönüp, "abi hemen geri dönelim. ben burada ölürüm" demiştim :)
3 gün kaldık, gerçekten de rahatsızlanıp dönmüştüm.

sıcağı hariç, çok beğendiğim bir memleketti silifke...

bu foto da, benden.
Göksu'da gün batımı...

@ gültekin tam mevsiminde gelmişsin. Hele hele istanbul gibi bi yerden nemli bi yere gelmek, oranın havasını solumak çok zordur. Akdeniz bölgesine geleceksen sonbaharda veya ilkbaharda geleceksin. Fotoğraf için teşekkürler. Tekrar gelirsen bekleriz mersine de.

@ eroldayı gezi gerçekten çok güzeldi ve birçok foto eksik. Malum motosiklet üzerinde zor oluyor duraklamalarda foto çekiyoruz. Fotoğrafı çekilecek o kadar muazzam manzaralar var ki. Aslında gerçekte görmek daha farklı.

@sahinbirinci, askerlik dönüşü bekleriz. Şimdiden hayırlı teskereler. Hiçbirşey motosikletin, 2 tekerin tadını vermez

herkese sevgiler

ekip güzel ve kalabalık mevki de güzel ortamda var ee daha ne olsun hersey yureginizce olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar