Foça Pollen Gezisi Fotoğrafları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba,
İzmir MT olarak yaptığımız Foça gezisi ile ilgili tüm fotoları sunuyorum. umarım beğenirsiniz. gelecekteki turlarımızın da bu kadar güzel ve zevkli geçmesi dileği ile herkese teşekkür ediyor ve sizleri resimlerle baş başa bırakıyorum.
Not: bi' dahaki gezimizde fotoğraf çekmesi benden upload için bir gönüllü çıkar diye umuyorum zira 4 saatimi aldı :p :silent: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel geziymiş baya bi eğlenmişsiniz :queen:
ilk resimdeki kırmızı yamaha kimin ne olmuş ona öle macerasını merakettim :)
mt02120601mx5.th.jpg

paylaşımın için saol
atkıyı örtüyapan:p sakallı arkadaşa yakışmış:cat:

baya eğlenmişsiniz hakkaten yaw bende çok istiyom şöyle gezmeyi dur bakim ne zaman nasip olucak bize

az kaldı be aliim motoru dağ tepe demicem izmir ankara istanbul demicem evin yolunu unutana kadar gezcem

bu arada belli güzel gezi olmuş darısı gelemeyenlerin başına

evet çok güzel bir gezi oldu ve şahane resimler çıkmış Ellerinize sağlık

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özer abi ellerine sağlık ya mükemmel olmuş ama biraz geç atmışın be abi:)daha go-kart fotoları atılacak.ha bu arada siz nerdeydiniz ya?

ah o fotolarda olmak vardı :pr: ama yoktum işte ne yapalım bi dahakine deyip iç geçirmekten başka çare yok :pale:

Nasıl olsa mevsimlerin içine ettik:farao: , havalar şubata kadar böyle gidecekmiş. Daha çok gezer eğleniriz .:mrgreen: .............

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şef öyle deme ya havaların böyle sıcak olması bu kış aylarında küresel ısınmanın bariz etkileri olarak ortaya çıkması anlamına geliyormuş.napacaz bilmem...

özer abi ellerine sağlık ya mükemmel olmuş ama biraz geç atmışın be abi:)daha go-kart fotoları atılacak.ha bu arada siz nerdeydiniz ya?

oghmmm hommm lutfen bı foruma bakalm arkadaşım:p walla dun gece sıcak sıcak attım canm cıktı ımageshack de acılmadı falan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok iyi gezi olmuş. :) Fotoğraflardan analadığım, Foça'da alınan tad, Ayvalık'ta alınan tad kadar iyi gözüküyor. Ben şu sıralar daha çok günübirlik gezileri tercih ediyorum. :pale:

harika bi geziydi özer abbi fotoğrafların için teşekkür ederim ellerine sağlık:rendeer:

özer abicim ellerine kollarına sağlık harikasınn valla bayaa zahmet vermişsin hakkın ödenmezzzz:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar