ehliyetimi aldılar

A2 ehliyetimi almak için emniyet müdürlüğüne gittim evraklarımı teslim ettim ve bir hafta sonra gel al dediler peki ben araç kullanıyorum dedim bana ehliyetim olduğunu gösterir bir belge verin dediğimde bir hafta araç kullanma dediler bu konuda bilgisi olan varmı şimdi ben bir hafta araç kullanmıyacak mıyım? (belgem E+A2 eski ehliyetimide aldılar)

Böyle bir şeyin olmaması gerekiyor, saçmalık...
Ben A2 alırken gittim evrakları verdim , ama ehliyeti değil... 1 hafta sonra gel dediler , 1 hafta sonra gittim , eski B ehliyetimi verdim , adam 2 dakika içerisinde yeni ehliyeti hazırladı , eskisini kırdı , yenisini (B+A2) verdi bana...

poff ne diyimki sana

ben pazartesi gunu a2 ehliyetimi almak icin umraniye karakoluna gittim oradada farkli bisey war zaten onu yazicam birazdan.

ewraklarimi werdim bi ehliyet birde kimlik fotokopisi aldilar yeni alicagim ehliyeti imzaladim.

gorewli polis memuru onumuzdeki hafta gel ehliyetini al alirkende eski ehliyetini teslim et dedi.

we bir uyari ehliyetini sadece yenisini werirken alabilirler yani yeni ehliyetini alican ayni anda eski ehliyetini wericen sana killik yapmis olabilirler abi . ehliyetine el koymak gibi bisi yok

neden ehliyetinizi alsın ya! şoförseniz işinizden mi olacaksınız demi...

doğru sadece yenisini aldığın anda eskisini veriyosun onlar arşivine koyuyor.ben a2 yi bostancıdan almıştım. b yi verip A2 aldım ama dosya verdikten sonra 1 hafta sonra aldım ehliyetimi,eskisini ehliyetimi alacağım gün teslim ettim eskisini.

yanlış yapmışlar.yeni ehliyetini verecekleri zaman eski ehliyetini alabilirler.senin araç kullanmanı bir hafta nasıl engelleyebilirler.demekki her büronun ayrı yoğurt yeme usulü var bu memlekette.

bizzat söyledim kalabalıktı kesip attı yani anlaşılır gibi değil ya

Ayni olay benimde basima gelmisti. Banada oyle dediler sonra ordaki bi gorevli en iyisi fotokopisini cektir onu gosterirsen sorun olmaz dedi. Derken gorevliye bi iyilik yaptim 4 gun denen sureyi 1 saate indirdi ve ehliyetimi aldim =)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ülkemizi hep bu tip memurlar batırıyor o yüzden hep geri adım atıyoruz malesef sen o memurun iyi gününe denk gelmedin :silent:

abi ben de üç kere degiştirdim ehliyetimi ilk önce B aldım sonra bunu D yaptım evrakları verdikten sonra,bana ehliyetin fotopisine memur kendi sicil numarasını bastı,al dedi bu geçer dedi,tabi bende şöför olarak çalıştıgım için iki gün sonra kamyonetle çorludan gelirken sol şeritte beni görünce çevirdi polis.ehliyet ruhsat dedi bende verdim ehliyetin fotokopini ve ruhsatı inceledi tamam dedi(herif bide 10 ytl mi aldı rüşvet olarak tabii:) ) sonra yeni ehliyetimi aldım B+D
Sonra 6 ay sonra da tekkrar A2 için yazıldım gene aynısı oldu ama bu sefer polis sicil numarası vurmadı fotokopiye. yine polis çevirdi bi hafta sonra bu sefer sordu bu ne dedi ehliyetin fotokopisi dedim ben arabadan aşaya indirdi ben bunu kabul etmem dedi,nasıl etmezsin dedim ya merkeze haber ver dedim varmı yokmu diye böyle bir ehliyet sonra kabul etme dedim, hımm dedi, sonra baktı dosya var tamam devam et dedi.
yani abicigim sen ehliyetin fotokopisini çek tamam dırr. hiç canını sıkma.

bide sürücü kursunun verdiği fatura var herhalde o da işe yarar ehliyet fotokopisi var

doğru sadece yenisini aldığın anda eskisini veriyosun onlar arşivine koyuyor.ben a2 yi bostancıdan almıştım. b yi verip A2 aldım ama dosya verdikten sonra 1 hafta sonra aldım ehliyetimi,eskisini ehliyetimi alacağım gün teslim ettim eskisini.

Aynen bende de böyle oldu. Ve ertesi gün yeni B+A2 ehliyetimi almaya gittiğimde eskisini alıp dosyaya koydular. Ve bende Bostancı dan aldım.

emniyet müdürlüğünün sayfasından problemini yaz bakalım ne cevap verecekler.

Normalde ehliyetine el koyamaz. Eski ehliyetini alırlar ve hemen yenisini verirler.

her zaman dediğin gibi PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER....bende ehliyet alcağım

ruhsat için şöyle yapmişlardi bana. verdikleri numara kagidini sakla, polis ruhsat sorarsa onu gösterip durumu açikla demişlerdi. ehliyet için de aynisi olabiliyodur belki, emniyetten olduğunu gösterir bir sıra numarasi kagidi filan varsa elinde.

resmi bir evrak vermediler en azından sizin paylaşımınız bana yol gösterecektir
herkese teşekkürler ederim yarın ola hayrola

emniyet müdürlüğünün sayfasından problemini yaz bakalım ne cevap verecekler.

Normalde ehliyetine el koyamaz. Eski ehliyetini alırlar ve hemen yenisini verirler.

emniyetin sayfasına baktım problemi yazacak sayfayı bulamadım

Son düzenleme:
alıyorlar abi ya.
aslında geçici ehliyet verebilirler. ama malum çok yoğun oluyorlar.
o nun dışında sende de kalabilirdi ama memur bey ler kendilerini garantiye almak istemişler; (ya almaya gelince eskiyi getirmezse diye).
ben 1 hafta ehliyetsiz kullandım birşeyde olmadı.

neden o kadar uzun sürüyor. ben cuma günü bostancı trafiğe verdim evrakları pazartesi gidip aldım. siz sertifikaları aldıktan hemen sonra mı gittiniz trafiğe? kursta bana hemen gitme kalabalık olur demişlerdi. 1 hafta sonra falan gittim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar