- Konu Yazar
10 güne yakın süredir pazarlık aşamasında olduğum arkadaş ile en sonunda paartesi günü uzlaşmaya varıp takas konusunda mutabık kalmıştık.ben 2000 model en 500 vericem karşılığında ise 2005 model dl 650 motor alıcaktım.görüşmemiz sonucunda salı günü her ikimiz için uygun olan bursada saat 1 de buluşmaya karar verdik.enver istanbuldan gelicek bende kırkağaçdan yola çıkacaktım.bu arada pazartesi günü istanbula gitmek için yola çıkan ümmet abi gelmişti.ona durumu anlattığımda sabah yola birlikte çıkmaya kara verdik.ben balıkesirden bursaya oda havran tekirdağ üzerinden istanbula gidicekti.
sabah 6 motorları çıkardık ısınmalarını bekliyoruz ama bizde üşüyoruz bu arada
yolda ilk molayı hem kahvaltı hemde ısınmak için verdik
balıkesire girerken akşam aradığım dostum ibrahim saolsun bizi girişde karşıladı.bursaya kadar gidiş gelişde bana eşlik edicek.
bursaya girdik (ümmet abiden çalma bir poz
)
buluşma yerine varıyoruz ama oda ne:cyclopsan 6 adet bmw 1200-1150 gs ve enver dl si ile.meğer ağır abilerin mekanına gitmişisde haberimiz yokmuş
hoş geçen sohbetlerin ardından artık devir teslim işleri için notere gidiyoruz.
en 500 ile son foto
yeni motorda fena değil hani
eski sahibi ile bir hatıra resmi
artık ayrılma vakti
ara yollardaki performansını ölçmek için hemen bir tali yola dalıyorum (bahaneye bak maksat gezmek
) ağlayançınar diye bir yerdeyim çok güzel bir yer.
motor kullanmayı sevdiğim en güzel zamanlar sabah erken ve akşam gün batımı saatleri
sabah 6 motorları çıkardık ısınmalarını bekliyoruz ama bizde üşüyoruz bu arada
yolda ilk molayı hem kahvaltı hemde ısınmak için verdik
balıkesire girerken akşam aradığım dostum ibrahim saolsun bizi girişde karşıladı.bursaya kadar gidiş gelişde bana eşlik edicek.
bursaya girdik (ümmet abiden çalma bir poz
buluşma yerine varıyoruz ama oda ne:cyclopsan 6 adet bmw 1200-1150 gs ve enver dl si ile.meğer ağır abilerin mekanına gitmişisde haberimiz yokmuş
en 500 ile son foto
yeni motorda fena değil hani
eski sahibi ile bir hatıra resmi
artık ayrılma vakti
ara yollardaki performansını ölçmek için hemen bir tali yola dalıyorum (bahaneye bak maksat gezmek
motor kullanmayı sevdiğim en güzel zamanlar sabah erken ve akşam gün batımı saatleri