Kendi Motosikletlerimin Fotoğrafları

2006 Hayabusa , plakasını bu hafta çıkartıyorum .
amh6.jpg

2005 Hayabusa ,
bdh8.jpg

2003 Harley Davidson Fatboy 100. Yıl Özel Versiyonu ,
clz0.jpg

2005 Harley Davidson Heritage Softail Classic ,
dxi8.jpg

... bendeniz :)
02xz8.jpg

* 2007 senesinde Harley'lerden birini satıp , fuarda , onun yerine yeni kasa GSXR1000 ya da yeni kasa R1 almayı düşünüyorum . Bu arada 2006 Hayabusa içinde bir turbo projemiz var , inşallah en kısa zamanda StageII bir turbo düşünüyorum , teşekkür ederim .

komik hemde benim açımdan çok komik :) takdir ederim saygı duyarım :)

Motosikleti
Forza 250
Dondum kaldım!
::shutup:: ::shutup::

abi maaşallah hersene bi hayabusa allah daha çok versin.kazasız sürüşler:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bunlar çiftmi satılıyor...Tek alsak olmaz mı?....Demekki biz alamıycaz.....

Güle güle bin......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah daha çok versin......
Allah olmayana da versin....
Allah ne muradınız varsa versin....
:)

Kanım dondu resmen. Birilerinin kurduğum hayelleri yaşadığını görmek beni dahada umutlandırdı. Bende birgün içinde 4-5 motorumun olacağı bir garaj kurmayı hayal ediyorum. Ancak 4 üde bir birinden farklı. gerçi harleylerin birini racingle değiştirirsen kalır birde enduro. Hayabusanın birinide enduro türü bir motorla değiştirirsen süper olacak.Birileri hayal eder, birileri yaşar, burası dünya.

vayyyy sadece allah nazar deydirmesin diyebiliyorum
hepsinide güle güle kullan....

guclu harley motorlar çok hos ama baya bi agırdır sanırım::exclaim:
motorların hepsi böle bahçedemi duruyor galeri gibi masallah::blushani

tüm mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ederim , inşallah herkese çok daha fazlası nasip olur ...

enis89 , haklısınız malesef çok ağırlar , Harley'ler için gitmez durmaz derler :) 340 kilo civarında Heritage Classic olan , 320 civarında Fatboy :)

Maşallah allah daha çok versin, Allah olmayanada versin. Abi kazasız belasız sürüşler, Güçlü abi bende harley davidson vrsc street road al şahane bir makine.

Hey maşallah...keşke alıştıra alıştıra koysaydın resimleri teker teker...böyle çifter çifter bünyeye fazla geldi:p

İyi güzel de bu kadarı da israf bence, her sene 1 hayabusa almak, yetmeyip yok bide r1 alıcam yok onu da istiom bunu da istiom... Benim de maddi durumum yerinde istesem ben de çok şükür alabilirim onları (kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş demeyin diye söylüyorum) fakat içim bi cız eder yani o kadar parayı sırf keyif için dökmeye... "Bence" İsraf ... Hesabı zor verilir ...

Evet yıl başında 20 milyon ytl çıkarsa benim de yapmak istediğim şey bu aşağı yukarı

ABİ SEN NABMIŞIN ÖLE YAA :cyclopsan :cyclopsan
SEN BUNLARI KULLANIOMUSUN YOKSA BENİM ÖÖÖLE BAKIOMUSUN
HELAL OLSUN VALLA BİZ HALA DÜŞÜNÜOZ ÇİN Mİ JAPON MU :pr:
ALLAH KAZA BELA VERMEYE :rendeer:

:queen::queen:Abicim helal olsun yememisin içmemesin motor almısın:)MASALLAH.

Abicim soyle evlatlık falan durumları dusunuyormuydun:rendeer: :rendeer: :p :mrgreen:

Son düzenleme:
Maşallah allah daha çok versin, Allah olmayanada versin. Abi kazasız belasız sürüşler, Güçlü abi bende harley davidson vrsc street road al şahane bir makine.

Tüm mesajlar için herkese teşekkür ederim . Vrod güzel makina ancak Harley servisinden çok memnun değilim , en ufak bir parçayı bazen 6-7 hafta beklediğim oluyor :( açıkcası soğuttular beni biraz Harley'den :(

slm arkadaş ben yozgattan mert bende kavasaki en 500 var aynı harley gibi ama bu bana yetiyor sonucta motor zenk meselesi zaten 220 km yapıyor fazlası ölüm allah kaza bela vermesin arkadaş kendine cok iyi bak tanışmak isterim seninle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar