- Konu Yazar
Demin göğsüm kabarmış topic açacaktım ki o da ne? 03.12.2006 başlıklı bir sürü topic açılmış. Malum kışın bu ilk günlerinde bu kadar güzel bir havayı bulmak gerçekten zor. Belki de güzel günlerin sonu... Neyse biz de gezdik bugün tatlı tatlı...
Kim kim gezdik:
1-Ben - Siyah-Kırmızı 600F , aman pardon 125R
2-Gececi - 600F
3-Pratorian- Repsol 125R
4-Koyulacivert - Dorado Poseidon (vay bee bu motoru 2. kez takdir ediyorum)
5-Acemii - Kırmızı - Mavi 125R
Saat 11:30'da çıktık yollara... Önce Beykoz'a kıvrıldık , oradan Polonezköye ulaştık. Polonezköye ulaşmamız 2 dakikamızı almadı nerdeyse... Vardığımızda "ee vardık mı ki" dedik. Oradan Riva'ya gitme kararı alındı. Resimlerle anlatacağımmm
Resimlere tıkladığınızda büyüyeceklerdir!!! :cat:
Riva'ya giderken duralım da resim çektirelim dedik:

Kime özendim acep :silent: :queen:
Özgür (pratorian) ve ben gruptan ayrıldık ve keskin virajları 90'la dönerek motoru yatırarak viraj aldık bir süre. Gerçekten çok eğlenceliydi ona da teşekkür ederim valla iyi sürüyor. Benim gibi
Mükemmel virajları olan yolları bitirip vardık Riva'ya...

Sahilde biraz dinlenip ekmek arası köftelerimizi yedikten sonra çıktık dağlara taşlara
Çok güzel bir piknik alanına girdik, fakat yolları o kadar da güzel değildi , hele durduğumuz yerdeki uzun çimler , nemliydi , ve en ufak bir gaz verişte dahi kayıyordu... Ben de inadına drift yaptım çok zevkliydi... Tepeciklere tırmandım , aşağı atladım falan... Helal olsun Cbr'a yaa... Herneyse , en son küçük bir bayıra tırmandım , inerken arka tekerin aşırı derece kayması , benim de bayırda toparlayamam sonucunda motoru düşürdüm , motor pof dedi düştü çime , ben kendimi öyle bir attım ki bayır aşşa ters taklalarla yuvarlandım :queen: Sonra gülme krizi geçirdim :mrgreen:
Aynı anda Emre arkadaşımız da düşürdü motoru ıslak çim yüzünden ki onun cruiser. Bacağı ezildi biraz , umarım yakında düzelir.

Arkadaş kolaya sarılmış uyuyor sanırım :queen:
Işte kaygan çim. Lastik izlerinin çoğu bana ait
Bir de 600F kullandım :cyclopsan

Hava kararmaya başladığında birşeyler yemek için Polonezköy'e geri döndük

Emre'ye 600F yakıştı ama o bir chopper'cı :cat:

Kim kim gezdik:
1-Ben - Siyah-Kırmızı 600F , aman pardon 125R
2-Gececi - 600F
3-Pratorian- Repsol 125R
4-Koyulacivert - Dorado Poseidon (vay bee bu motoru 2. kez takdir ediyorum)
5-Acemii - Kırmızı - Mavi 125R
Saat 11:30'da çıktık yollara... Önce Beykoz'a kıvrıldık , oradan Polonezköye ulaştık. Polonezköye ulaşmamız 2 dakikamızı almadı nerdeyse... Vardığımızda "ee vardık mı ki" dedik. Oradan Riva'ya gitme kararı alındı. Resimlerle anlatacağımmm
Riva'ya giderken duralım da resim çektirelim dedik:

Kime özendim acep :silent: :queen:
Özgür (pratorian) ve ben gruptan ayrıldık ve keskin virajları 90'la dönerek motoru yatırarak viraj aldık bir süre. Gerçekten çok eğlenceliydi ona da teşekkür ederim valla iyi sürüyor. Benim gibi
Mükemmel virajları olan yolları bitirip vardık Riva'ya...

Sahilde biraz dinlenip ekmek arası köftelerimizi yedikten sonra çıktık dağlara taşlara
Aynı anda Emre arkadaşımız da düşürdü motoru ıslak çim yüzünden ki onun cruiser. Bacağı ezildi biraz , umarım yakında düzelir.

Arkadaş kolaya sarılmış uyuyor sanırım :queen:
Işte kaygan çim. Lastik izlerinin çoğu bana ait

Hava kararmaya başladığında birşeyler yemek için Polonezköy'e geri döndük

Emre'ye 600F yakıştı ama o bir chopper'cı :cat: