Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ErTech +1 :cat:
Araba o kadarda güzel değil yol tutusunu filan merak ettim bu makinanın ni tekim tekerleklerden cok arkadaki jet motorlarının itişi ile giden bişiye benziyor araba sınıfına koymak bunu Anadola hakarettir :queen:
Back to the Future filiminden cikmis gibi. Ben arabanin arkadasinda parasut aksamini goremedim..Umarim bu dostumuz o disk frenler ile durmayi dusunmuyordur.Son durak tahtali koy olur cunku
sizin eniştenin arabasındada böyle jet varmıydı:queen:
helal elemanlar ugraşmış yapmış ama bana pek saglıklı gelmedi. araba bu jetlere göre ufak geldi. 400 km de bu araba kanada gerek kalmadan uçar:mrgreen:
bu arada jetler nerden hava alıyoo:silent:
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Fotoğraflar bölümü motosiklet konulu fotoğraflar içindir.Motosiklet fotoğrafı olmayan başlıkların konudışında açılması gerekmektedir.Başlık Fotoğraflar bölümünden konu dışına taşınmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.