Dehşet bi araba.Bu ne tür bir otomobil...

herifler güzel yapmış da, acaba bu araç yollar da nasıl merak ettim..:cat: :cat:

Allah allah bu jet türbini ama havayı nereden emiyor çözemedim, 0 - 100 ü çok kötüdür ama 100 - 400 ü falan mükemmeldir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O aslında araba diil....Voltran....Tek başına bişeye benzemez...Voltranı oluşturmak için jet takmışlar...

Herbiden o araba 300 km geçsin sapıtır yolda tutamassın....o -100 o kadar iyi olmaz bence...sapıtır yaaa.....

hehehe...topiğin bayağıdır duruyor...konu dışına alınmamış valla...Abi sen modları bile yıldırmışın yav...:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ErTech +1 :cat:
Araba o kadarda güzel değil yol tutusunu filan merak ettim bu makinanın ni tekim tekerleklerden cok arkadaki jet motorlarının itişi ile giden bişiye benziyor araba sınıfına koymak bunu Anadola hakarettir :queen:

iyide bunu yolda göremessinki!!Çünkü bu yolda gitmez uçar:)Jet motorumu neyim takmıslar buna ilginç.Gelecegi donusteki arabaya benziyor.

toyota bu. aynısı bizim eniştede vardı. otobanda 200 okur.

Back to the Future filiminden cikmis gibi. Ben arabanin arkadasinda parasut aksamini goremedim..Umarim bu dostumuz o disk frenler ile durmayi dusunmuyordur.Son durak tahtali koy olur cunku:)

toyota bu. aynısı bizim eniştede vardı. otobanda 200 okur.

sizin eniştenin arabasındada böyle jet varmıydı:queen:

helal elemanlar ugraşmış yapmış ama bana pek saglıklı gelmedi. araba bu jetlere göre ufak geldi. 400 km de bu araba kanada gerek kalmadan uçar:mrgreen:
bu arada jetler nerden hava alıyoo:silent:

Moderatör (forrap)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Fotoğraflar bölümü motosiklet konulu fotoğraflar içindir.Motosiklet fotoğrafı olmayan başlıkların konudışında açılması gerekmektedir.Başlık Fotoğraflar bölümünden konu dışına taşınmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: forrap ****************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar