03.12.2006 Eskişehir baraj gezisi

Geçen haftalarda olduğu gibi bu haftada ani bir kararla boş olan pazar günümüzü değerlendirmek için saat öğleden sonra 15:00 de yola çıktık tesafuf eseri eskişehit mt'den kardeşimiz faruk yolumuzun üzerindeki bir köyde karşımıza çıkdı gruba onuda dahil oldu inanılmaz bir soğuk vardı soğuk nedeni ile fazla fotoğraf çekemedik zaten yola çıktıkdan 2 saat sonra hava karardı bilen bilir hava kararınca bizim buraların kuru ayazı bastırır sonuçda titreye titreye gezimizi tamamladık işte geziden bir kaç foto:

eskişehirden çıkarken
dsci0019wl7.jpg

barajın üstünden bir foto
jjjlg4.jpg

baraj manzarası
dsci0021rk0.jpg

barajın ustunde motorlarımız
dsci0022ld0.jpg

dönüş hazırlıkları
aaapj4.jpg

Soğukmu :queen: :yeni aldığım yamaha yı ta kocaelinden gece getirdim gıkım çıkmadı.siz ne soğuğundan bahsediyorsunuz?Şaka bi yana helal olsun size gelene kadar gıkım çıkmadı çünkü vucudumun heryeri kap katı kesilmişti 3 gün kendime gelemedim

Volkan - Umut - Eren : Millet gezi süper ; Faruk süper... :p

"Volkan" :
Abi gezeriz fln diyodum. Misafirm vardı. Ayrıca hava soğuktu. Ayrıca motor bulamadım.(Bahanelere bak..) :mrgreen:

resımler ıcın tesekkurler bora abım elıne saglık:rendeer:

way anasını bee eskiden gezi oldu mu biz çekerdik başı şimdi arayan bilem yok:)

way anasını bee eskiden gezi oldu mu biz çekerdik başı şimdi arayan bilem yok:)

Murat valla siz sezonu kapattınız diye aramıyorduk zaten son 2-3 aydır(şehitlik gezisinden sonra) kimse mesaj yazdığım halde cevap vermedi selçuk ve emre kardeşlerimle yaptım gezileri havalar iyi olursa cumartesi günü yazıp müsait olanlar pazar günü katılabilir:cat:

murat gezilerde Honda falan anlatda gariplere doğru yolu göster...:mrgreen:

abi ben hepsine anlatıyorumda dinleyen yok bizi walla:)
ama ben inanıyorum 3üde doğru yolu bulacaklar:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar