[MT - İzmir] Kan Bağışı Akşam Gazetesinde Çıkan Haber

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikletnetbasnakamegkh6.jpg

Motosiklet.Net Ailemizin İzmirli Üyeleri tarafından 9 Eylül Üniversitesi Hastanesinde Organize olarak topluca verilen Kan Bağışı Kampanyası Akşam Gazetesinde haber olarak yer aldı...

Kan Bağışına katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz..!!! Bir hayat kurtarmak adına çok büyük önem taşıyan kan bağışı konusuna tüm vatandaşların duyarlılık göstermesi adına yapılan bu organizasyon büyük önem taşıdı ve MT ailesi nin üyeleri tarafından önemli bir mesaj verilmiş oldu..!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör (forrap)
Ben çalıştığım için o gün aranızda olamadım.Bireysel olarak gidip kan vereceğim artık.Çok güzel bir düşünceydi gerçekten,toplu kan bağışı düşüncesi.Gazetede yer alması da çok güzel olmuş,bu şekilde hem bu konuda toplumun daha duyarlı olmasını sağlamak hemde motorculara bakış açısının değişmesi açısından çok faydalı olduğu kanaatindeyim gazetede böyle haberlerin yer almasının.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir mt kendine yakışan nadide örneklerden birine öncülük etmiş aralarında olmayı isterdim fakat özel durumlardan ötürü olamadım kendilerini yürekten kutlarım böyle aktivitelerin devamını dilerim,gerçekten iyi bir davranıştı.

çok güzel bir davranış allah hepinizden razı ve hoşnut olsun amin.............:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kan bağışına katılan duyarlı arkadaşlarımıza teşekkürler :cat:

Canım arkadaşlarım,o gün şehir dışında olduğumuzdan aranızda değildik..bir daha ki sefere kanımızla canımızla yanınızda olacağız..Sizinle gurur duyuyor ve çok seviyorum.:rendeer: YAŞASIN İZMİR MT..:cat:

Sizlerle gurur duyuyoruz.Gerçekten insanda manevi bir hafiflik duygusu oluşuyor.Birine yardım etmiş olmanın hazzına doyum olmaz.Gönlünüze sağlık.

hepinizi tebrik ediyorum ama motosikletle kan vermeye gitmek yanlış değil mi arkadaşlar:silent: dönüş için yani...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tebrikler :cat: Motosiklet.Net

TEBRİKLER ARKADAŞLAR HEPİNİZE.. boyle etkinliklerden uzak kalıyoruz cok üzülüyorum ya :)

tebrikler :cat:

kan bağışının sayısız faydalarından bahsedilir her zaman,
hepimiz bağışlamalıyız aslında.

hepinizi tebrik ediyorum ama motosikletle kan vermeye gitmek yanlış değil mi arkadaşlar:silent: dönüş için yani...

Kan bağışından sonra 1 saat kadar dinlendirdiler bizi ve sürekli kontroldeydik 2 saat burdasınız motora binmek yasak dediler :) zaten çıkışta hastaneye çok yakın bir çay bahçesine gidip bişeler yedik içtik oturduk sohbet ettik...

ben bu konuda hassasiyet gösteren, kendi kanından başka insanlara can veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. bu konuda niyet edipte engeller yüzünden kan veremeyen arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.
sevgiler tm mt izmiiiiiiiir:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar