Önemli ve acil suzuki veya honda arıyorum..

::blusssh: Merhaba arkadaşlar. Ben acilen suzuki veya honda motor arıyorum. 1998, 1999, 2000 model felan. Ama yarış motoru, iyi ses çıkartan ve temiz. Çok heves yaptım, çok istiyorum bi motor. Eğer resimleriniz varsa
[email protected], yoksa 0536 213 85 11 den bana ulaşırsanız sevinirim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
::blusssh: Merhaba arkadaşlar. Ben acilen suzuki veya honda motor arıyorum. 1998, 1999, 2000 model felan. Ama yarış motoru, iyi ses çıkartan ve temiz. Çok heves yaptım, çok istiyorum bi motor. Eğer resimleriniz varsa
[email protected], yoksa 0536 213 85 11 den bana ulaşırsanız sevinirim...

Hoşgeldin siteye....Ama sadece ilan için gelmiş gibi halin var....Keşke katılımcı da olsan..Öyle motoru alıp kaçmak yok...Daha karpuz kesicez......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim Önerim...

İşte yeni bir Atıf daha gelmiş.
İçinizde iyi ses çıkaran motoru olan arkadaşımız varsa lütfen arkadaşla irtibat kursun.
Temiz olması da çok önemli ona göre...
Motorunuz kirliyse lütfen yıkayıp öyle arayın.

Arkadaşım daha önce bu tür bir motora binebilecek az bir tecrübeye sahip olsan böyle bir soru sormazdın.
Bu nedenle senin binebileceğin aletin aşağıda ki gibi olma ihtimali büyük.

tabut_01.jpg

Gözünüzü seveyim yapmayın böyle hevesler. Her şeyin zamanı var. Bence bir süre resimlerine bak.
Bu arada motosiklet kullanmayı öğren.
Forumu iyi bir araştırıp bu konuda yazılmış yazıları oku.
Sonra en temiz motoru sana ben bulucam söz......

Bu ne ya şaka gibi :silent:

Helikoptere heves etsen bi Skorsky alıp hemen uçacak mıydın? Eğitim, koruma, bilenlere danışma, ders, mers yok mu?

Cehaletin bu kadarı yani... Eğer birisi senin yeni başlayacağını bilip de sana 98-99-00 model bir SS satarsa yuh olsun ona da. İkinci "atıf" vakasıyla karşı karşıyayız sanırım.

Bu ne ya şaka gibi :silent:

Helikoptere heves etsen bi Skorsky alıp hemen uçacak mıydın? Eğitim, koruma, bilenlere danışma, ders, mers yok mu?

Cehaletin bu kadarı yani... Eğer birisi senin yeni başlayacağını bilip de sana 98-99-00 model bir SS satarsa yuh olsun ona da. İkinci "atıf" vakasıyla karşı karşıyayız sanırım.

Bu başlığı okurken hem güldüm....:cherry: hemde düşündüm....:pale:

ama ne denebilirki
Prometheus dediği gibi...

Cehaletin bu kadarı yani...

gerçek motorcu

gerçek motorcu garip-ilginç-uçuk fikirlerede açık olmalı ben ce
motorculuğun ana teması bu diilmi !!!
arkadaşımızı yürekten kutluyorum !!!!:cat:

Arkadaşa CBR125 önerelim. Model olarak ebatları küçük ama en azından hayatta kalma katsayısı yüksek olur.

parası olan alıyor kardeşim o kendisini düşünmüyorsa biz ne yapalım.(bişey diyecem ama kızma:) bir öneri arbaya mı gireyim tarlaya mı uçayım diye bir ikilemede kalırsan tarlayı seç başkalarının canı yanmasın)(baksanıza bir gostrider videosu izleyipte karar vermiş gibi duruyor)

Al bir CBR125, manifolddan itibaren sök egzozu, hepimiz mutlu olalım.

İşte yeni bir Atıf daha gelmiş.
İçinizde iyi ses çıkaran motoru olan arkadaşımız varsa lütfen arkadaşla irtibat kursun.
Temiz olması da çok önemli ona göre...
Motorunuz kirliyse lütfen yıkayıp öyle arayın.

Hahahah , arkadaşa; elinde kalmış eski SS kakalayacak olan var mıııı??? Mümkünse 600 cc'den aşağı olmasın arkadaşın karizma dağılır. :bounce:

Arkadaşım alınca yine bekleriz topic'e... Mümkünse "99 model 600CC motor aldım kullanamıyorum , zaten kendi de gitmiyor" diye bir başlık açarsan ilk comment benden... ama sonra bozuşmak yok :mrgreen:

@Khutuck
hahahaha katılıyorum , ama kesmez onu illa kızlar bakacak... (normalde bakmıyorlar heralde, yazık :pale: )

Abi bende bitane ybr 125 çok temiz biraz önce yıkadım deterjanla hemide eksozu sökeriz vuuuuu diye sesde çıkartır tecrübesi fazla yok zati belli en azından daha fazla yaşar :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar; adam kendine göre ciddi bir talepte bulunmuş ama maşallah hepiniz kafa bulmuşsunuz oda bir daha hiçbirşey yazmamış küstürmüşsünüz adamı motosiklet olayına tam olarak hakim olmayan birisi tabiki güzel ses çıkaran race makinarala aşık olacak ama hatırlasanıza ilk başta bu konuda bilgili değilken bizde öyle değilmiydik. işin iç yüzünü anlatmak gerekiyor ama böyle kafa bularak değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar