MT [izmir] 29 Kasım Çarşamba Toplantısı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [izmir] bu haftaki buluşmamızı yine geçen çarşamba buluştuğumuz ve gelen herkesin çok beğendiği Tayfa Balık ta yapalım

Toplantı günümüz : 29 Kasım / Çarşamba

Toplantı saati : 20.00

Toplantı Yeri : Tayfa Balık ( Alsancak / Kıbrıs şehitleri )

yes sir :p

geliyorummmmm bensiz toplantı olmazzz. ya geliyorum dedim ama benim perşembe günü sınavım var o nolucakkk:silent: :p

dibimde ya gelmezsem yazıklar olsun bana:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: orda olucam

saat 8 geç olmuyormu ? ?

Son düzenleme:
Ben geliorum heralde bu sefer bi işim gücüm yok yarın akşam...Sevgiler saygılar herkese...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
balıklar gelio kankalar rakılarda hazır oooooohhhhhhh.....

arkadaşlar tayfada menü fixmi???

fiyatlar nasıl bu arada??:pale:

hemen cevaplayayım
balık 3ytl
bira 3.5ytl
hatırladığım bunlar ama eğer kamberhan gibi balıkçıda menemen yerim yanında ayran içerim dersen fiyatlarını ona sor o bilir:p (kamberhancım kızma kardeş sakın yaaa :rendeer: )

dibimde ya gelmezsem yazıklar olsun bana:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: orda olucam

saat 8 geç olmuyormu ? ?

taner ya sanki geçen haftada aynı cümleyi yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum:p ama gelmedinnnnnn:mrgreen:
tabi bende varım yarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Son düzenleme:
yarın bende melemen yicem bu arada melemen menemen değil..!!

erhanım sevdiğini istediğini hoşlandığını yap söz yarın birlikte banıcaz ekmeği melemene :p herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyvallah kenan abim yarın hemide soğanın cücüğünü sana yedirtecem çaaaaaaat diye koyacam yumruğu masaya kıracam soğanı ortadan ikiye koksun bol bol!:)

eyvallah :)

yarın bende melemen yicem bu arada melemen menemen değil..!!

erhanım sevdiğini istediğini hoşlandığını yap söz yarın birlikte banıcaz ekmeği melemene :p herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere

düzeltmen için teşekkür ederim kenancım
ama aşağıdaki yazıyı iyi oku

Güncel Türkçe Sözlük ile ilgili eleştirilerinizi ve katkılarınızı, sözlükte bulamadığınız sözleri Lütfen Bilgi Edinme Hakkı bölümündeki belgeyi doldurarak bildiriniz.

Eleştiri ve katkılarınız, Güncel Türkçe Sözlük ve Yazım Kılavuzu Çalışma Grubu'nda değerlendirilecektir..

Güncel Türkçe Sözlük'te Söz

menemen
isim

Yumurta, soğan, yeşilbiber ve domatesle yapılan bir yemek.

Menemen
google da türk dil kurumuna girersen güncel türkçe sözlükte melemen kelimesinin karşılığı olmadığını görürsün yukarıdaki yazı o sayfadan alıntıdır
ve ben o yazıyıda erhana şaka olsun diye yazmıştım eminim o bunu anlamıştır ve onunla aramda geçen bir muhabbettir anlatabildimmi bilmiyorum
sevgiler

teşekkür ederim düzeltmen için bilgilendirdin sağol ama erhan ile aynı MELEMENE banacağımız ekmek te erhanla beni ilgilendirir... toplantı başlığı konusunun dışına çıkmazsak iyi olur sanırım ...

bende geliyim mi biraz yol uzun olacak ama şu yeri birisi tarif etse bana bende melemen yemek istiyom :rendeer:

teşekkür ederim düzeltmen için bilgilendirdin sağol ama erhan ile aynı MELEMENE banacağımız ekmek te erhanla beni ilgilendirir... toplantı başlığı konusunun dışına çıkmazsak iyi olur sanırım ...

tabi mod sensin konu dışına çıkılmayacağını sen daha iyi bilirsin?????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar