Ankaradan Tüm motorseverlere merhaba

herkese iyi akşamlar.Aranıza katıldığım için mutluyum.Bir süredir takip ediyordum bu siteyi.Hatta yeni motorumu almaya da buradaki yazışmalarınızdan paylaştığınız veri ve bilgilerden faydalanarak karar verdim.Eskiden olsa bir motoru bir kaç kişiden dinleyeceksiniz,ustalara soracaksınız,zaten marka az vs.durumlar vardı.Burada almak istediğiniz motorla ilgili 1-2 yıl bizzat binerek toplayamayacağınız bilgileri topluyorsunuz.
Evet bende bir Hyosung GV 250 kullanıcısıyım.Bu makine benim yeniden 250 cc bir makine almama neden oldu.Oldukça memnunum.Şimdilik bu kadar.Görüşmek üzere.

hocam hosgeldın, hayırlı olsun.ne dıyeyım darısı bızım basımıza. bende hyosung alacagım ancak farklı bır tarz dusunuyorum. gt 250 comet.bı ara fotolarını da koyarsın artık. bu sıte fazlasıyla bagımlılık yapıyor.kendımden bılıyorum

Hoş bulduk.İlginize teşekkürler.Fotoları ekleyeceğim.Zaten avatarımda da görebileceksiniz.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :rendeer: motorunda hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

hoşgeldin aramıza ankarada motorcular çogalıyor hadihayırlısı tanışmak dileğiyle:rendeer:

Tekrar hoşbulduk..Ankaradaki MT cilerle en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Herkese iyi bir hafta diliyorum

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar