[MT] Muğla ilk buluşma ve resimler

Süper Moderatör (BBRR)
En sonunda katılım azda olsa toplanmayı başardık Marmaris"ten 4 motor Dalaman"dan bir motor Köyceğiz"den bir araba :cherry: Muğla"dan katılan yoktu :p

Cumartesi sabahı kalktım ..Son birkaç gündür acaba hava nasıl olur derken yazdan kalma bir gün ışıldıyordu ..daha öncede dediğim gibi kimse gelmesede bu havada gaz açmak lazım ..saat 10:00 da Marmaris Tansaş ın önünde beklemeye başladım nmurataydin motoru ile geldi onun tükkana gittik orda bi kahve içerken bizle gelecek olan Mehmet abiyi de bekledik oda gelince hadi artık gazı açalım yollar bizi bekler dedik ve asıldık gaza

yola çıkmadan evvel

en solda Murat yarısı çıkmış :cherry: motoru regal raptor yanında Tuncer usta motoru pioner ben motorum hyo ve ihtiyar delikanlı Mehmet abi motoru dragstar

Açtık gazı ve bastık Gökova"ya.. Pırıl pırıl bir havada çam ormanlarının içinden tüm oksijeni ciğerlerimize çekerek Gökova"ya geldik banro (Can) ve sahinbirinci (Şahin) Bizden önce gelmişler çaylarını içiyorlardı .

Söledik çayları kimi kahvaltı istedi kimi tost istedi ben sahanda tereyağda kızarmış köy yumurtası yedim

Kahvaltıda tanışma ve koyu bir motor sohbeti vardı tabiki

Kahvaltı bitti taze sıklmış nar suyunu da içtik.. ee hava güzel biraz gaz açalım dedik ..Bu arada sahinbirinci işleri olduğundan kahvaltı bitiminde bizlerden ayrıldı ..Bide dünya küçük derlerya Şahin"le akraba olduğumuzu da öğrenmiş olduk ..Akraba olarak tanışamadık ama motorcu olarak tanıştık :)

Gökova"dan Ören"e doğru giden sahil yoluna daldık ..İhtiyar delikanlı Mehmet abi işi olması sebebiyle 10-12 km bize eşlik ettikten sonra Marmaris"e geri dönmek üzere bizden ayrıldı ..Mehmet abiden sonra biz bi 4-5 km daha yol yapıp müthiş deniz manrasını seyretmek için durduk .

ihtiyar delikanlı Mehmet abi :cherry:

Mola sonunda yolun bozuk olması nedeni ile yeni bir proğram yapıp yönümüzü Dalyan"a çevirdik ..yaklaşık 40 dakka sonra Dalyan"a girdik .. Yaklaşık 2 yıldır Dalyan"da otel işleten her fırsatta benide davet eden ve benim fırsat bulup gidemediğim kuzenime uğrama fırsatını yakaladık ..

Otelin hemen önü (otel yeni göl)

Otel şu an kapalı ama bizim için göl kenarına bir masa atıldı pizzalarımızı nefis göl manzarasına karşı yerken ne kadar şanslı olduğumuzun bir kere daha farkına vardık..

Resimde en solda oturan kuzen Emrah .. Bu arada sıklıkla çeşitli klüplere üye motorcular otelde kalıyorlarmış .Eğer yolunuz Dalyan"a düşerse gölün hemen dibinde Temiz güzel bir otel şu anda kapalı ama gelen olursa servis verememek kaydı ile oda açabilirlermiş (kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri yok)..

Tuncer usta bi ara gölün dibine kadar giti şöle afilli bir poz verdi ..:cherry:

Buda banro yani can .. Biraz askerlik anısı pozu olmuş ama olsun :cherry:

Hava kararana yakın yola çıktık ..Can dalaman"a gideceği için bizden ayrıldı ..Bizde güzel bir günün ardından evimize doğru gaz açtık.. Uzun lafın kısası güzel bir gün oldu ..Bu tip gezileri sıklıkla yapmaya karar verdik ...

Bu arada toplantıya katılan tüm arkadaşlara söz verdiğim üzere stickerleri dağıttım ...:cat:

Son düzenleme:
herkese izmirden selamlar.motorla gelemedik ancak 4 teker geldik olsun.darısı askerden sonraki buluşmamıza.barış abinin doyumsuz sohbeti mehmetin amcanın ince espirisi ayrıca renk kattı.herkes çok cana yakındı.gelmeyenler üzülsün biz sticker ları aldık:p murat abi ve barış abiyi en yakın zamanda ziyaret edecğim.hele bir izmirden döneyim.

yakın zamanda sultaniye kaplıcaları ve köyceğiz gölü resimleri ile burada buluşmak dileklerimle.....

Gelen herkese teşekkürler. Yazdan kalma bir gündü ve motosiklete binmek için şartlar mükemmeldi. Saat 10 gibi hazırlanıp yola çıktım. 11 de Gökova'da olacak şekilde ağır tempo keyfli keyifli yol aldım::blusssh: .Tam 11 de buluşma yerine geldim ama hiç motosiklet göremedim::saad:: .Sağa sola baktım kimse yok.Moralmen çöküntüye girmek üzereyken::rantinp: , gülümdeyen bir yüz beni karşıladı::biggrinn .Şahin arkadaşımız 4 tekeri ile ilk gelen olmuş. Oturup çayımızı yudumlarken har har har sesleri ile irkildik:flower: . Barış , Murat , Mehmet abi ve Ertuğrul abi bizlere katıldı.
Keyifli bir sohbet eşliğinde kahvaltımızı ettik. (Barış , ingiliz gemisi gelirse haber et::winkwink ) Sonrasını resimler eşliğinde Barış anlatmış. en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere.

gerçekten güzel gündü iyi muhabbetler oldu hava enfesti yeni arkadaşlarla tanışmak birlikte gaz açmak dahada güzeldi..umarım en kısa zamanda tekrarlarız...

iyi hoş...vesselam Barış abi bu nasıl fotolar yav...senden daha iyisini beklerdim...

kahvaltı sağlammış ha...

Sizi gidi ihtiyar heyeti sizi...hız varmı hızz..:p

doğruya doğru köyceğizden yola çıkıp iki defada banro yu solladım:wiinkk: tahmin etmiştim zaten motosiklet.net in farkı diyelim kasklı tam donanımlı bir twister istikrarlı şekilde yol alıyor.metehan abi kahvaltı bahane sohbet şahane....barış abi kırdı geçirdi anılarıyla.ama sen kahvaltının zayıf göründüğüne bakma malzemeden çalmadan gelince hepsi doyuruyor:cat:

iyi hoş...vesselam Barış abi bu nasıl fotolar yav...senden daha iyisini beklerdim...

kahvaltı sağlammış ha...

Sizi gidi ihtiyar heyeti sizi...hız varmı hızz..:p

Barış'ın fotolarda suçu yok makine benim yanlış ayarda kalmış :pr: üzüldüm ama yapacak bişey yoktu hiç yoktan iyidir..özür...:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla resimler güzel...Konu güzel...Olay güzel....Herşey güzel....Kıskandırdınız....

mes

çok güzel bi gezi olmuş.Ben de gelmek istiyordum,ümmet perkitan bana Bbrr nin yanına gittiğimde seni önceden arar haber veririm demişti...Aranızda Ümmet'te yok.Ne iş?

Egelileri, kask mont bere vs. ile görmek biraz tuhaf geldi :)
fotolar facia olmuş. ama paylaştığınız için teşekkürler...

Süper Moderatör (BBRR)
zannedersem fotoğraf makinesinin ayarı en düşük pikselde kalmış ..önemli değil daha baya bi gezi yapacaz merak etmeyin

zannedersem fotoğraf makinesinin ayarı en düşük pikselde kalmış ..önemli değil daha baya bi gezi yapacaz merak etmeyin

benim hatun çiçek resimleri filan çekiyor detay çekimde kalmış makine:pale:

mesela bugün çektiği resimlerden biri..ben balık tutuyorum

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
murat haftaya ne yapıyoz ..balığa gidelimmi
oltalarıda alalım hatta yiyecek almayalım sadece ekmek alalım yakaladığımız balıkları pişirelim yakalayamazsak aç kalacağımızı bilirsek kesin yakalarız bişiler..

valla bana uyar...termoslara çayımızı kahvemizide yapıp yanımızda götürelim hatunlar geirse onlarıda götürelim...

metehan abi özür ben yanlış annamışım:)ama fotolar bju seferlik 2 numara astigmat çıkmış.:queen: hatta murat abi çekerken iki kez çekelim garanti olsun dedi.ama olsun...
yeni gezilerde acısını çıkartır murat abi:)

hersey ıyı hosta, benım mı gozler bulanık goruyor? yoksa fotograflar mı bugulu cıkmıs? paylasım ıcın sagolasın barıs abı, bızde marmarıste olsaydık keske dedırttın.

slm mt muğla.paylaşım için sağol inşallah bundan sonraki buluşmada tüm mt muğla toplanır güzel bi organizasyon yaparız

haftasonuna köyceğize dönüp pazar akşamı izmire geri döneceğimhafta sonu planlarınızda köyceğiz varsa kalacağım.bi kaplıca yapıp rahatlıyalım:)ne dersiniz???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar