- Konu Yazar
geçen cumartesi akşamı motorize26(eskişehir mt) nin toplantısı vardı hemde doğum günü vardı 2 si bi aradaydı
11:30 sularında cafeden çıktık.şahin tepesi dediğimiz güzel bir mekan var bütün şehri görebiliyorsunuz orda biraz durduktan sonra dağıldık (viper_1) volkan abiyi ewe bırakdım bende ewe doğru yola çıkmışdım.hiç yokdan saçma saçma ceplerimi kontrol etmeye başladım seyir halindeyken sonra volkan abinin telefonunun bende kaldığını farketdım geri döndüm,telefonunu verdim ve ewe doğru tekrar yola çıkdım, esk.yı bilenler bilir 222 bar ın geçince bir köprü var o köprüden geçdim sağ tarafa sapan tali yola girmek üzereyken yola bir kız atladı zar zor durmuşdum az kalsın birisine çarpıyordum. kalbim güp güp atıyordu.düdük mekanizmasını çalılşdırdım
kız bakmadı sonra yolon karşına geçdi kafasını çevirdi ve yanıma geldi sonra 2 kulağındanda kulaklığı çıkardı müzik sesini ben bile duyabiliyordum ben hala şokdaydım
ve kız bakarmısın senden bir ricam olucak dedi ben çok geç kaldım beni kampüse bırakırmısın dedi. 2.şoku yaşadım biraz duraksadıktan sonra ayaklıkları açdım:silent:
kız bindi ve yola çıkdık tabi muhabbeti esirgemedim adını sordum zelişhan dedi bu arada 3.şoku yaşadım şok manyağı olmuşdum.alkollümüsün dedim polis çevirirse sorun olabilir fln diye 1 bardakcık dedi kokuyormu ağızım dedi saçmalama dedim.çünkü 40-45 ile gidiyoduk
çok sarhoşdu biraz kısa geçiyim,uzun oldu.kazakistan lıymış ingilizce öğretmenliği okuyormuş 1. sınıfmış.yolda giderken boynuma sarılıp vovvvvvvv!!! süper! diye çığlık atıp durdu ve kampüse vardık indi tokalşdık yüünü görebilirmiyim dedi sonra dedim sabahmı dedi
ben tekrarladım sonra diye peki dedi beni mutlaka beni bul görüşelim seninle tanışmak güzeldi dedi bu arada 4.şoku yaşadım koşa koşa kampüse girdi...onu 1 haftadır unutamıyorum kaçgün uyku uyuyamadım telefonunu almamışdım çok tatlıydı ama bea
ale: :salut: :salut: az kalsın çarpıcağım kıza aşık olmuşdum volkan abiyede teşekkür ederim eğer onun telefonu bende kalmasaydı geri dönüp vermeseydim zaman kaybı olmamış olucakdı
ve zelişhan la tanışma fırsatım olmıyıcaktı hala şoktadım doğrusu....:salut: :salut:
işde böyle sizinle paylaşmak isdedim...başınıza böle bir durum gelirse benim gibi salak olmayın tel.no nu alın:cat:
ale: :salut: :joker:::utangac:
işde böyle sizinle paylaşmak isdedim...başınıza böle bir durum gelirse benim gibi salak olmayın tel.no nu alın:cat: