- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [izmir] Bu haftaki toplantımızı ders ortamından uzak :cherry: biraz daha farklı bir şekilde keyifli geçirebileceğimiz bir yerde yapalım...
Tayfa balık nezih bir ortamı olan mütevazi bir restaurant;tır. Giden arkadaşlar bilir... Fiyatlarıda oldukça makuldür.. Alsancakta kıbrıs şehitlerindeki bu mekanı bilmeyen bir çok arkadaşımız olduğundan mekana Atatürk lisesi önünde buluşularak toplu gidilecektir... Buluşma saatine yetişemem ben yeri biliyorum direk oraya gelirim diyenlerin dışında tüm arkadaşlarla Lozan meydanındaki Atatürk Lisesi önünde buluşmak ve tayfa balığa geçmek üzere.....
Toplantı Günü : 22 Kasım / Çarşamba
Toplanma saati : 20.00 / Atatürk lisesi önünden hareket : 20.30
Toplantı Yeri : Tayfa Balık
Tayfa balık nezih bir ortamı olan mütevazi bir restaurant;tır. Giden arkadaşlar bilir... Fiyatlarıda oldukça makuldür.. Alsancakta kıbrıs şehitlerindeki bu mekanı bilmeyen bir çok arkadaşımız olduğundan mekana Atatürk lisesi önünde buluşularak toplu gidilecektir... Buluşma saatine yetişemem ben yeri biliyorum direk oraya gelirim diyenlerin dışında tüm arkadaşlarla Lozan meydanındaki Atatürk Lisesi önünde buluşmak ve tayfa balığa geçmek üzere.....
Toplantı Günü : 22 Kasım / Çarşamba
Toplanma saati : 20.00 / Atatürk lisesi önünden hareket : 20.30
Toplantı Yeri : Tayfa Balık