Bu da otomobil videosu!!!

M3 kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Başka bir forumda tartışmasını yapmıştık.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tugrul_sezen' Alıntı:
helal olsun :cat:

Yarın bunlar gibi kendinibilmezlerden bitanesi trafikte gelip sana arkadan yazılırda. İlk söyleyeceğin söz bu olur herhalde.

trafikte böyle gidenlere hep gıcık olmuşumdur. bunların hepsini ......... ::evil:: ::rantinp: ::angry2:: ::ranntign

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun, haikatten güzel kullanıyor. Yüksek beygir gücü+cesaret+agresiv kişilik birleşimiyle oluşan riski yüksek bir karışım.

Abi gıcık olmaya gerek yok onunda keyfi bir başka elalem m3 le basarken bizde şahinlen arabanın sınırlarını zorluyoruz.Burası bir motorcu formu olarak motorcular hiç mi hızlı gitmiyor. Canlarını tehlikeye atıyorlar lakin motorunda keyfi başka

SAKAL' Alıntı:
Abi gıcık olmaya gerek yok onunda keyfi bir başka elalem m3 le basarken bizde şahinlen arabanın sınırlarını zorluyoruz.Burası bir motorcu formu olarak motorcular hiç mi hızlı gitmiyor. Canlarını tehlikeye atıyorlar lakin motorunda keyfi başka

onlar kendi canlarını değil trafikte normal normal gidenlerin canını tehlikeye atıyorlar. aralardan maralardan geçe geçe. git hız yapıcaksan bir piste ver parasını ne yapacaksan yap. yada boş bi araziye git. niye herkeze açık bir yolda yapıyorlar bunu :pr: :jocolor: ::evil:: ::miiz:: ::miiz1:: ::yanliss: ::angry2:: ::rantinp: ::rantinp: ::ranntign ::hakem1:: ::ranntign

Iyi Gidio Iyi

Walla Böle Pilotlar Harcaniolar Yaw Bunlara Bi özellik Tanimali We Yollarin Tüm Sol şeritlerini Ayirmali Diğerleride Her Halde Nereden Gideceğini Anlamiştirrrrr...

abi öndeki bildiğin s3 de diğer arabanın m3le uzaktan yakından alakası olamaz baksana s3 nasıl farklı biçimde uzuyo hem aracın içide m3 içi değil;;ama güzel çekim ve güzel makineler(helaal):cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
itiraf edioz bunlar ledo ile ben...:cherry: (mavi olan benim çekimi ledo yaptı):queen:

evet s3 iyi uzuyo.Artık karar verdim bende arabaya kamera koyucam.Böyle videolara şaşırıyosanız ben çekip dvd yapıp satarım beaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar