Zor Geldi Yahu.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecenin 3ü sokağa çıktım siparişleri yetiştirmek için malzeme almaya
arkadaşı bulamadım öyle virane geziyordum elimdeki anahtarla duvarlaı çizerek yürüyordum bir direk geldi direğe anahtarımla önce ismimi yazdım sonra peşine & gerisini getiremedim boğazım düğümlendi yokki neden yaşıyorsak :pr: :pr: :pr:
sene 90 bilmem kaç birini sevmiştim olupta değerini bilmeyenlere duyurulur..
sokaklar direk dolu
:pr: :pr:

üzülme bende üzülüyom:salut: :salut:
elbet bir gun orayada bişey yazarsın :rendeer:

::uzgunum: :pr: :pr: :salut: :salut:

Kanka sorma yaa. Bende **. Kendimi motora verecem. Dışarda hava -1. Sadece donla motora binecem. Heralde 3 saat gezsem yeter...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Konu dışı , tehdit edici, küfürlü(sansürlenerek de olsa), örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: forrap ****************

Ben mutluluktan uçuyorum şu anda, o kişinin adını yazmayı haketmesem bile.

:):):):):):)Musti yav napcaz seni boyle bizimde içimiz burkuon böyle yalnızlık duygularınla.Sana bi kaç kız msn i veriyim muhabbet et belki içlerinden biri cıkar:)
Yav niye böyle kasıyorsun kendini doğru zmanı bekle elbet cıkar önüne birileri üzülme:cat:

müsti niye üzülüyon ben onu tam anlayamadım:silent:
bak olana kadar hep böyle derler ama inan olunca onun dırdırı vırvırı kaprisi off off çekilmez boşver en büyük aşk motosiklet aşkıdır. al ufaktan bir motor vur kendini yollara:cherry:

Yav mustide zaten ufaktan bi tane motor var sanırım bisan olsa gerek.Ondanda az cekmedi gariban anlattıklarına göre:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar