Zirveye yolculuk

Bugün hava cok güzel sanki bahar gerigeldi boş durmak olmaz motoruma atlıyor ve
Saklıkent yolu üzerinde doyran göletine ulaşıyorum.

Buradan dahaönce NEzih ile gittmediğimiz bir yolasapıyorum

Buradan bir üst yola ulaşıyorum ve bu dağı görüyorum tamam işte buraya gitmeliyim diyorum

Doyran göletini uzaktan seyretmek cok güzel

Zirveye ulaştıktan sonra iki tepenin arasından arkaya geçmeyi planlıyorum

Artık yol bitiyor geri dönmek yok devam

Bir uçurum kenarından zorlanarakta olsa geçiyorum eğer bu tepeyi aşabilirsem dağa öncelerei Harduro
ile gitiğimiz bir yola cıkacahımı tahmin ediyorum

Ufak bir mola

Bu orman yolundan sonra bir düzlüğe çıkıyorum ve burada öğle yemeğimi mideye indiriyorum
tabiki uzun zamandır yapamadığım geleneksel yemeğimiz sucuk ekmek.

Yemeğimi yedikten sonra yola koyuluyorum

Bir kahve molası

Evet nihayet bir yola cıkıyorum Karatepe köyü. Oda ne bir zirve dağa evet orayada gitmeliyim

Arka taraftan bir yolbuluyorum

yol bitiyor ama yine devam

İşte bu zirvede tamamdır

Buradan geldiğim yolun bir alt yoluna ulaşıyorum ve geriye dönüyorum

silves, güzel havada güzel bir gezi olmuş. Önümüzdeki haftalarda karda mangal yapmaya çıkacağız hemde çamura bulanacağız toroslarda. Zaman uygun olursa beraber gidebiliriz.

silves, güzel havada güzel bir gezi olmuş. Önümüzdeki haftalarda karda mangal yapmaya çıkacağız hemde çamura bulanacağız toroslarda. Zaman uygun olursa beraber gidebiliriz.

Davetin için teşekkürler müsait olursam seve seve gelirim ama kar sadece beydağının zirvesinde var.

keşke bizim yörede de bu kadar güzel bir hava ve gezilecek yerler olsa. burada buz gibi bir hava var. gezilecek yerler de çok kısıtlı. baharda antalya yöresine gelirim inşallah.

gezileriniz devam eder inşallah :)

keşke bizim yörede de bu kadar güzel bir hava ve gezilecek yerler olsa. burada buz gibi bir hava var. gezilecek yerler de çok kısıtlı. baharda antalya yöresine gelirim inşallah.

gezileriniz devam eder inşallah :)

Arkadaşım konyada da çok güzel yerler var torosların doğusu konyanın arkasında tefenni yolu çok güzel tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar