Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

KÜRKE VE HAYVAN KATLİAMINA HAYIR!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
    Tıklayın ve bekleyin, görülen video yürek burkucu...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    27 Mayıs 2005
    prometheus, buna nasıl rastladın bilmem ama tahammülü ne kadar zor olursa olsun görülmesi gereken görüntüler bunlar. insanlığımdan utandım. galiba dünyada olmaması gereken tek canlı türü insan. seyrederken düşündüm de bu insanların da bir tanrıları varmı, sıkışınca kime yakarırlar, çocuklarını nasıl severler, canları yanınca ne hissederler. herkes adına konuşamam ama kendi adıma bu görüntüleri bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.

  3. #3

    Üyelik
    06 Nisan 2005
    yok yok ya ben bakamadım o deri yüzmeye başladıkları zaman içim gitti, bir de canlı canlıyken yüzdüler hayvanın derisini, off ya prometheus, zaten nefret ediyordum deri mamüllerinden iyice sinir oldum.
    çok çok üzüldüm, çookkk
    ...

  4. #4
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2005
    Şehir
    Antalya / Merkez
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Arkadaşlar , doğanın işleyişinde her canlının ilk yaratıldığında amacı şu idi ; her biri bir diğerini kendini yaşatmak için öldürür ve gerekli besin ihtiyaçlarını görürler , güçlüler ayakta kalır zayıflar ise ölür.Ama gel gelelim günümüzde bu düzeni yani doğanın işleyişi bozan tek faktör biz insanlarız , soyu tükenmekte olan hayvanların soylarını insanlar tüketiyor , naturel hayat kendi kendini yaşatmaya çalışıyor insan faktörüne karşı , en vahşi olarak düşünülen bir aslan kaplan dahi beslenmek için öldürürken bizler , fillerin dişleri , aslanların kürkleri , geyiklerin kafaları , kaplumbağaların kabuklarını kullanmak amacı güderekten onları zevk için avlıyoruz.Bunlara birçoğumuz karşı olsakta yapanlara ve yaptıranlara karşı hiçbir tepkide bulunmuyoruz çoğu zaman , ben evimde bir köpek adı chipsy , iki de kedi isimleri erkek olanı Genç dişi olanı Yumak ve inanın ki can düşmanı olrak gösterilen kedi ve köpekler bizim evde şu şekilde anlaşıyor.Kedilerimi aldığımda kediler yavru idi ve süte ihtiyaçları vardı anne sütüne ve bizim köpekte dişi tabii yanına yaklaşıyorlardı bizim chipsynin ve başlıyorlardı emmeye sonradan fark ettim ki bizim köpek sütlenmiş ve 1 ay kadar bu böyle devam etti.Bakın bu çanlılar bile zorda kaldıklarında ne olursa olsun birbirlerine arka çıkarken biz insanlar bu güzel yaratıkları bazen maddi bazen ise zevkimizi tatmin etmek amaçlı öldürüyoruz.Nasıl bir insandır ki bu bir fok balığığını o kadar tatlı ve zararsız bir hayvanı sopayla vurarak öldürür ve onun derisini yüzer.Yakınlarda motor aldım forumada yazdığım gibi , babam diyor ki "oğlum bi horoz alıp keselim iyi olur" halbuki daha hayatında bir karıncayı bile incitmemiş bir adamdır benim babam ve bende ona "eğer bir cana batıl inançlardan dolayı kıyacaksam varsın uğursuz olsun" dedim.Ben yolda giderken bir kaplumbağayı karşıdan karşıya geçerken görürsem araba olsun motor olsun çeker kenara yoldan alırım onu ve içim olağan üstü rahatlamış olur.

    Kürk giyen bayanlar unutmayın ki , sırtınıza giydiğiniz o tilki kürkü anne bir tilkiye ait olabilir ve yavruları sırf sizin şık görünmeniz veya etrafınıza hava atmanız için öksüz ve aç kalıyorlar ya siz o tilki yerinde olsaydınız.Deri ceket giyen baylar , o sırtınıza giydiğiniz deri ceketler ailesinin başında olması gereken veya daha çok genç yaşta o çeket için kurban edilen bir erkek hayvana ait olabilir.Neden birazda kendimizi onların yerine koymayalaım ki!

    Unutmayın o öldürülen hayvanların ruhu , art niyetleri , kin gütmeleri , hırsları ve aşağlama duyguları yoktur.Yaşadıkları hayatı bu dünyada yaşayıp kimileri bizlere canları pahasına sadık , kimileri ise bizleri tanımdan (ki onlar şanslı olanlar) ölüp gidiyor.Sabah karnımız acıkınca nasıl bir miğde bulantısı oluyor bilirsiniz , birde şunu düşünün bir kedi 8 tane yavru yapıyorsa bunlardan sadece 3 ü yaşayabiliyor.Diğer bir üç yavru ise AÇLIKTAN ölüyor.Diğer ikisi ise ya soğuktan ya da biz insanların arabalarının altında kalacak can veriyorlar.Hayvanları sevmeyen insanlarıda sevemez , zaaten zor bir hayatı çok kısa yaşayan bu şirin canlılara o kısa yaşamnlarında yardımcı olalım ve İKİ AYAKLI HAYVAN OLMAYALIM!!!
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

  5. #5

    Üyelik
    26 Mayıs 2005
    Bu kürkçülere clamenzoyu göderip kafalarını kırdırtmak lazım

  6. #6

    Üyelik
    26 Mayıs 2005
    ulan ......çocuğu

  7. #7

    Üyelik
    19 Nisan 2005
    pacino, ulan ......çocuğu
    jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor jocolor


    +1
    ****************muhaRRem*****************

  8. #8

    Üyelik
    16 Mart 2005
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    Mondial 125 MT
    Video dosyasını indirmek için
    http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fur.wmv (16 Mb)

    Bunlar insan değil, olamaz...

    Sevgiler...

  9. #9
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2005
    Şehir
    Antalya / Merkez
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Aman tanrım yaaa şirkette olduğum için Prometheus un gönderdiği linkteki olayı izleyememiştim , şimdi senin verdiğin linkteki hayvan katliyamını izledim.Bırak insanın içinin acımasını dayanamıyor ve insanlığından uatnıyor nedir allah için bu yaaaa onlarında canı var ve bir hayvanı diğerinin önünde parçalışyorlar canlı canlı yüzme sahnesinde zaten başım döndü gözlerim karardı kapattım.Bu ne vahşettir , bu ne acımasızlıktır , bunları gören yetkililer NEREDE , bu insan taklidi yapan (hayvan bile diyomiyorum o şahıslara) varlıkları biran önce cezalandırmalı sallandırmak yetmez verin bana ben onların derilerini yüzeyim canlı canlı ve sıradakide izlesin.....!!!!! : Ağlıyorum ya benim canım acıdı...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

  10. #10

    Üyelik
    12 Nisan 2005
    bu videoyu nekadar çok arkadaşımıza yollarsak o derecede etkili olabiliriz. Kürke ve hayvan katliamına son
    kürk kullanmak caniliktir.

  11. #11
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2005
    Şehir
    Antalya / Merkez
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Ben msn messengerda kayıtlı olan yaklaşık 200 kişiye bu linkinde içerdiği bir maili akşam evden atıcam ve eklicem "Mail listenizdeki herkeze bu maili iletin , iletmezseniz size hiçbirşey olmaz ama hayvanlara vahşice işkence edenlere , onları para ve zevk için katledenlerede hiçbirşey olmaz.Sizleri GERÇEK İNSALIĞA davet ediyorum" Sanırım sizlerde bu şekilde mail atarak herkezi bu canilere karşı cephe almaya ve bilinçlendirmeye yardımcı olabilirsiniz."Gerçekten çok üzücü bir olay" demekle iş bitmiyor...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

  12. #12
    Misafir
    cenabı allah bu insan müsfettelerinin cezasını verecektir mutlaka,bir veteriner hekim adayı olarak o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki anlatamam,kürk giyip ortalarda gezinen kokoşlarda kına yaksınlar en kısa zamanda.çok gerginim şu an

  13. #13

    Üyelik
    12 Nisan 2005
    başlığı ilk sayfada tutmak için yazdım

  14. #14
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Zahmet etme sabitlerim
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  15. #15

    Üyelik
    12 Nisan 2005
    teşekkür ederim prometheus

  16. #16
    niyazierk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2005
    Bu yalancı dünya da üç kuruşluk heva ve hevese kapılıp; ister hayvan, ister insan olsun, bu eziyeti yapanların hesap vereceği yer de var. Üzülmeyin. Kuvvetli olduğu için, insanlara da aynı eziyetin daha fazlasını yapmıyorlar mı? Irak ve Filistinde olanlar kamera önünde cereyan etmiyor. Orada insanların uzuvları böyle canlı canlı kesiliyor. Bu insan görünümündeki mahlukların hesap vereceği yere yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Kıyamet ve ahiret niçin var ki? Bu vahşeti üzülerek seyretmekle, zevk alarak seyretmenin bile cezasının ve mükafatının olduğu yer orası. Kıyamete kadar bir peygamber daha gelmiyeceğine göre, bu tür görüntülerin eksilmeyip artacağı ve kıyametin hak edileceği günler geliyor. Şahsen ben sonuna kadar seyredemedim ve kıyamet neden kopmuyor ki? dedim. Ama inşaallah bizim gibi düşünenlerin çokluğu nedeniyle kopmuyordur, diyorum.

  17. #17

    Üyelik
    12 Nisan 2005
    prometheus hani sabitleyecektin yine gitti sayfa?

  18. #18
    Misafir
    bazen birine kızdığımızda veya yaptığını beğenmediğimizde "hayvan" deriz
    bu videodaki "insanlara" ne demeliyiz ben onu düşünüyorum
    aynı olaylar türkiyedede oluyor
    geçen sene siyanürle tilki avlayan "insanlar" ı da görmüştük
    ne acı

  19. #19

    Üyelik
    16 Nisan 2003
    gerçekten vahşet.
    bizdeki kurban bayramı manzaraları ile benzirlikleride yok değil bence!

  20. #20
    Misafir
    kurban aynı şey değil kurbanın nasıl kesileceği, hayvana eziyet edilmemesi ,canının mümkün olduğu kadar çabuk alınması gerektiği bilinir.......
    sadece kesimlerin ulu orta yerlerde yapılması kötü bir görünüm verir bu konununda üzerine gidilmeye başlandı


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler