[Mt İzmir] 15.11.2005 Teras Cafe Buluşması

15.11.2006 MT İZMİR Toplantısı

Arkadaşlar bu haftaki toplantımızı yine aynı mekanda Teras Cafe de yapıyoruz. Ayvalık gezisi öncesi son toplantı olacağından bilhassa geziye katılmak isteyen arkadaşların katılmaları rica olunur. Aşağıda toplantı içeriği bulunmaktadır.

20:30-20:45________ Soluklanma molası :)

20:45-21:30________ İlk Yardım Eğitimi 2. Bölüm (Söz sizi fazla sıkmıycam:))

21:30-22:00________ Grup sürüşü Eğitimi ve Ayvalık Gezisi Planlaması

22:00-.....________ Geyik, Muhabbet v.s. ......:)

Çarşamba Görüşmek Üzere......

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
onur yaz artık benide sıkıldım artık sizden ayrı kalmaktan şuan gebzedeyim akşam kütahyada kalırım salı akşamıda izmirde olurum ,normal hava koşullarında.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desenize ben yine yatarak geçirecem bu toplantıyı :p ohh be valla kebap
şaka bir yana ilk yardım ile ilgili bilgi sahibi olmak gerçekten çok önemli geçen hafta üzerinde durduğumuz konuların şöyle bir hatırlamak için tekrarı ve 2. bölüm ile beraber devamı çok faydalı olacak... Bu önemli ve hayati bir konu sıkılmak yok bence bu konuda biraz daha ciddi olmalıyız gerekirse 3. - 4. bölümlere de yayabilirsin onur dizi halinde :) Ve mutlaka ayvalık gezisi öncesi grup sürüşü hakkında gerekli bilgilendirmeyide yapalım

çarşamba görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gitar getireyim mi millet?geçenki gibi eğleniriz eğer herkes isterse! saygılar çarşamba görüşmek dileğiyle...

tenten hocam ya sen bi sene geriden:p geliyorsun galiba
sınav varmı sınav...
kağıt kalem getirelimmi.
kopya çekmek serbestmi.
tatbikat yapacakmıyız (yani yapacaksak eğer bir bir iki yi aramak için telefon getirmeyi unutmayalım:queen: da ondan sordum )
ayrıca tüm arkadaşlara duyuralımda yanlarında mavi ceket getirsinler konsantre olmakta zorlanmayalım dimi yani

ayyyy yeter bu kadar ben bile sıkıldım yazdıklarımdan neyse toplantıda görüşürüz artık
sevgiler

tabi manken sıkıntısı yok nasılsa bitane yaralı kazazede elinizde mevcut :p gerisi önemli değil kağıt kalem olsa yetcek yani :mrgreen:

gitar getireyim mi millet?geçenki gibi eğleniriz eğer herkes isterse! saygılar çarşamba görüşmek dileğiyle...
getir tabi ama gitardan önce mavi ceketini giymeyi unutma ogün tamammı:queen:

oh ya işiniz gücünüz makara vallaha,he he he he

abicim ya ne işin var senin teeeeeeee oralarda buralarda aaaaaaaaa özledik valla bak bekliyoruz çarşamba ilk yardıma:mrgreen: sınav var ona göre kağıt kalem getirmeyi unutma
hadi kazasız belasız hayırlı yolculuklar
sevgiler:rendeer:

Son düzenleme:
toplantıda gorusmek uzere mavi ceketlerınızı gıymeyı unutmayın arkadaslar ılk yardım çantası lazım mı gorusuruz

arkadaşlar geçen hafta başkasının hayatını kurtarmak için ten ten arkadaşımızdan almış olduğumuz ilk yardım kursunda,kapalı mekanda içilen sigara yüzünden kendi hayatımızdan olacağız be yaw.ayrıca eve gidince üstün sigara kokuyor diye de bi ton fırça yedim hanımdan.:queen:
organizatör arkadaşlardan can güvenliğim:salut: için tedbir almalarını saygıyla arz ederim.

arkadaşlar geçen hafta başkasının hayatını kurtarmak için ten ten arkadaşımızdan almış olduğumuz ilk yardım kursunda,kapalı mekanda içilen sigara yüzünden kendi hayatımızdan olacağız be yaw.ayrıca eve gidince üstün sigara kokuyor diye de bi ton fırça yedim hanımdan.:queen:
organizatör arkadaşlardan can güvenliğim:salut: için tedbir almalarını saygıyla arz ederim.

Arkadaslar bu sefer soz ben sigara icmicem puroya kaldigim yerden aynen devammm.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sigarasız da olmaz be abiler ablalar dimi yani?walla liseli gençler gibi olcaz desenize! düşünsenize bi sıfırcı ten ten'in dersinden kaçıp tuvalette sigara içmek:mrgreen: soora üstünüz sigara kokuyor diye müdürden(murat abi-kuvva)bi ton dayak yemek...fazla mı oldu ne bu geyik?

geliyorum :queen: ironline (ferhat) ve kardeşimi de alıyorum .
Toplantıda görüşmek üzere yanlız bu sefer daha geniş bir yer seçelim gaz odası gibi oldu sigara içmeyenler rahatsız oldu. :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
özgür abi sende şaka maka alıştın şu merete!:mrgreen:

biyeremi gidiyonuz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar