Enis arkadaşım,Bildiğim kadarıyla Motomax Landcruiser'i hala getirmedi.Ben sadece geçen fuarda görmüştüm.Üzerinede binip iriliğinede hayret etmiştim.
Aktarma için kullanılan kayışa gelincede;daha sessiz kullanım sağladığı ifade ediliyor.Dezavantajıysa daha çabuk bollaşıp çekişi düşürmesi belirtilmişti.
Scooter'larda aktarma organı (istisnalar hakkında bilgim yok) olarak kayış kullanılıyor.Belli kilometrelerde -motora bağlı- kayış değişimi şart.Bazı arkadaşlarımız geliştirme çalışmaları sırasında motorlarının kayışlarını daha iyi performans verenleriyle değiştirdiklerini yazmışlardı.Daha kaliteli bir markadan alınan kayış en azından güvenliği artıracaktır diye düşünüyorum.:cat:
kaliteli olanlardan alınırsa bu japon kayısları diyorlar onlardan götürür elbet 20.000 üstü:silent:Selam arkadaşlar ben bu konuyu harley de çalışan birisina sormuştum.
nedir bu kayış nekadar gider falan demiştim.
dediğine göre bu kayışlar zincirden daha sağlam olduğunu söylemişti. bir kayış ile ortalama 40.000 ila 60.000 km. yol yapılabileceni ve herhangi bir bakım gerektirmediği dile getirmişti.
ancak bu keeway'inkinde geçerli olurmu bilmiyorum. yani her nekadar motorları sağlamda olsa okadarda değildir dimi.
yani benim tahminim en az 10000 km. gider. ki zaten bi zinzirde en fazla 15000 km. gibiyo sanırım. ben değiştimde ordan biliyorum.
Kazasız sürüşler dilerim.
Darkdıamond çok sagol cevap için...:cat: