2. el çin yapımı cruiser'lara bakabilirsin. Bunlar arasında servis ağı olarak yaygın olanları ve kullanıcılarına zorluk çıkarmayan, yedek parçasını elinde bulunduranları, sipariş edip seni 1-2 ay bekletmeyenleri tercih etmelisin. Çin motorları arasında hiçbiri bariz daha kaliteli diyemem. 4 milyar lirayı 0 km bir çin motoruna da vermeni asla ve asla tavsiye etmem. 2-2.5 milyar arası mondial olsun, jinlun olsun hepsinin de 250 cc olan cruiser'larını alabilirsin. Böylece 0 km alarak, satarken kaybedecegin 2 milyar civarı bir kayıptan yırtmış olursun. Reklam olarak almaz isen ben kullandığım Jinlun motorumun servisinden ve yazdığım diğer konular olarak son derece memnunum. Ha neticede asla bir japon motoru kadar kalite bekleme, ama en azından ben 11 bin km yaptım bu motorla ve bir kere yolda kalmadım. Ufak tefek sorunlar olmadı değil tabi ama asla ciddi bir sorun veya mekanik aksamda arıza yaşamadım. Benimki sadece tavsiyedir, karar senin.
PS: Kel alaka mesaj olarak yazayım, alp_tunay, senin nickini oteki arkadaş ile karıştırmışım kusura bakma. Kasti birşey değildir üyelik iptali topicinde yazdıklarım.. Özel mesaj gönderilmesini kapamışsın sanırım gönderemedim. Buradan söylemek istedim. Eğer okursan diye.. Pardon.