diyarbakırdan tüm mt selam

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin arkadaş inşallah aramızda mutlu olursun.orda birde öğretmen arkadaşımız var manisalı inşallah tanışırsınız.

hoş geldin arkadaşım urafadan sana yakınım diyarbakır güzel yer ayrıca güzel motorlarda gördüm orada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin bende diyarbakırda Karakaya Barajında Elektrik Operatörü olarak çalışıyorum her hafta diyarbakırdayım..Kadayıfçıoğlu kuyumcusu...Veyselin yanındayım...Tanışırız..

Hosgeldin dostum bende su an diyarbakirda ikamet ediyorum.. dilersen gorusur sohbet ederiz....

yeni motorum geldikten sonra diyarbakırdaki arkadaşlarla en uygun zamanda görüşelim

Aleyküm Selam

Selamına aleyküm selam. Hoş geldin.

Elazığ'a yakın bir ilden birini aramızda gördüğüme ziyadesiyle sevindim.Diyarbakır'a gelirsem arar, bir çayını içerim.Sen de aynı şekilde Elazığ'a gelecek olursan, özel mesaj ile beni haberdar et.

Selamlar

hoşgeldin kardaşım..seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarım..Ben de diyarbakırlıyım..izmir de üniv. okuyorum.şimdi izmirdeyim.ben Gaziler tarafında oturuyorum..seni de daha iyi tanırsam çok sevinirim,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin..

hoşgeldin...

saolun dostlarım teşekkür ederim

bende bağlarda oturuyorum internetcafe çalıştırıyorum

mondial 125 kt vardı sattım 1 ay önce şimdi herk 250cc sipariş verdik bekliyoruz bakalım bu gün yarın gelir bende izlenimlerimi burdan aktarırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar