Tatli Su Motorcusunun Motoru Suya Girmeden Kapandi

üzüntülüyüm ama ALLAHIN takdiri kış geldi kardeşlerim motorumun yağını bujisini filtresini değiştirdim 150 km yaptım ve lastiklerinin kontrollerini yapıp sağının solunun vidalarını kontrol edip salıncakların heryerini yağlayıp diğer yerleri iyice bi ovuşturup yağla temizleyip vidaları sıkıp çadırını çekip o soğuk garaja bıraktım bişey sorcam yağı bujiyi filtreyi değiştirip 150 km fazla bişey ifade etmez dimi yani bi daha yağını değiştirmeyeyim dimi 150 çok değil herald??? bi de marşa basarken acayip bi ses geliyor şu aralar oluyor bu olay marş dişlisinden olabilir mi zaten bakımını yaptırdım koydum şayet bahara çıkardığımda o bölgeyi bi kontrol ettirsem fena olmaz dimi aküyü de söküp koydum elektrik yok motorda hepsi bu bunu sizinle paylaşmak istedim sorularıma cevap verirseniz sevinirim:cat: :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten herşeyi yapmışssın DİMİ?:mrgreen:

motorun garajda ise çok fazla kafanı yorma yapılması gereken şeylerin çoğunu yapmışsın aklıma birtek depodaki benzin takıldı depoyu full doldurup baharda tüm benzini boşaltıp taze benzin koyman gerekiyor yada tamamen boşaltıp deponun içine sprey sıkılıyormuş şahsen bu yöntemi hiç denemedim

valla meaşallah demek var dün aküsü sökükken hemide 2.5 ay yatmasına ragmen kontağı çevirdim inanınki 1 defa ayak marşına bastım aldı şaştım ve sevindim Allah nazardan saklasın maşşallah ne diyeyim inşallah böle devam eder :):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar