http://www.sekerbank.com.tr/motosiklet-kredi-hesaplama.jsp girin hesaplayın alacağınız krediyi 1200 ytl 24 ay taksit 15588 geri ödüyorsunuz aylık 650 ytl ödemelri var
bu arada arkadaşlar yeni gördüm reklamlarda vakıfbank ramazan boyunca ihtiyaç kredilerini %0.79'ya indirmiş, finansal prosedüre uygun olup da taşıt kredisi çekmeyi düşünenler bu seçeneği de kullabilir.
barisan, 1200 ytl'ye bu kadar geri ödeme biraz düşündürdü beni bi hesap yanlışı var. 1558,8 olmasın abi o?
h20, umarım limitinin 5000 ytl olması aranmıyordur, bu hususu ben de kredi kartı kullanmama rağmen hala öğrenemedim. hayırlı olsun bu arada.
ve sayın KARDAĞİ, relative değerlerden bahsediyorsak izin verin de 3 sene öncesinin likiditesi ile bu sene arasında bir fark olsun değil mi? buna niçin gülündüğünü idrak edemiyorum, banka faiz değerleri insanların gözünde binektaşı mıdır yerleri hiç değişmez biri bana bunu izah edebilir mi?
bir de koçfinans'ın değerleri bir hayli yüksek iki katı gibi seyrediyor. mali durumunuzda herşey güllük gülistanlık görünse bile bankaya bir kere kol kaptırmamak gerek, DARKDIAMOND'ın da dediği gibi bu ülkede bankalar bizi fena öpüyor.