Düşme Teknikleri...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hep şunu derim kendime eğer yüksek süratte düşüceksem eğer korumalıklar varsa kolları ve bacaklarımı açarak takla atmayı engellersem daha azmı yaralanırım diye.....

Sizin fikriniz varmı????http://www.youtube.com/watch?v=bd_F6pAY5U4

Bu müzik ne böyle ne alaka :silent: :silent: :mrgreen: :mrgreen:

Bir şey dikkatimi çekti. Adamlar ya kendilerini kaydırıyorlar yada kol ve bacak dirsekleri yere gelecek şekilde yuvarlanıyorlar.
Bir çoğumuzda o derece korumalı kıyafetler olmayacağını düşünecek olursak yuvarlanarak düşmek(allah göstermesin) kazayı daha az hasarla atlatmamıza sebep olur. Yoksa diğer türlü özellikle baldır ve kaba et üzerinde deri namına birşey kalmaz herhalde.

ilk baştaki müzik çok acıklıydı ağlıcaktım :queen: :queen: :queen:
2. müzikte sanki belgesel müziği gibi:mrgreen:
video ya gelince :cat: düşme pozisyonlarını görenler inşallah korumasız binmezler :cat:

kanka düşme anında saniyeler içinde karar verebildiğin bir refleks mutlak oluyor...yani vücüdunu bi noktaya ayarlayabilirsin eğer düşme hızın yavaşsa...sonrası kontrolün dışında sadece...

videonun 03:28.saniyesinde bi yeri yandı motorun çözemedim ya...

hondada eğitim alırken bu konuyu öğretmenlere sormuştuk. eğer hiçbir çaren kalamdıysa ve düşeceksen arka frene asılıp arka lastiği kilitleyip arka lastik yanına gelince motoru devir demişlerdi yere ne kadar yakın düşersen daha az yarea alırsın demişlerdi birde yere düşünce motora tutuanmak yok motoru bırakıyorsun o gideceği yere gitsin senin sürüklenmen önemli . motordan atlayınca daha kötü yaralanılabiliyormuş tabi bunlar öğretmenlerin görüşleri ben sadece aktarmak istedim

video ve paylaşımın için teşekkürler:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu açtık bu gün kendimiz düştük iyimi..........

Buzda hiçbirşey yapılamayacağını birkez daha öğrendim......motor altımdan gidiverdi sırt üstü kaydım....kolları bacakları açarak tabi...Hasar motorda. bende hiç yok danecek kadar az....

Şom ağızlılığım mı tuttu ne........:queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sağol kardeş....allah razı olsun...

Çok çok geçmiş olsun.

Ne düşelim ne de tekniğini öğrenelim diyeceğim ama olmuyor; düşüyoruz işte.

Her şey o anki reflekslerimize kalmış artık. Motosikleti tutmaya çalışmamak ilkesini aklımızda tutarız ama

"Nasıl düşülür"ü uygulaman içi bu kadar acele etmen mi lazımdı?
Geçmiş olsun. Sen de bir problem yok ya ona şükür.

mete_han;kanka düşme anında saniyeler içinde karar verebildiğin bir refleks mutlak oluyor...yani vücüdunu bi noktaya ayarlayabilirsin eğer düşme hızın yavaşsa...sonrası kontrolün dışında sadece...
videonun 03:28.saniyesinde bi yeri yandı motorun çözemedim ya...

motorun deposu abi, takla atınca depo yere vuruyor yerinden cıktığı anda yanmaya başlıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar