Motosikleti Nasıl Çaldılar? (Video)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gürkan Arıcı'nın motosikleti yukarıdaki video da görüntülenen şahışlar tarafından çalındı. Motosikletin markası Honda Cbr125R. Şahıslar ilk önce motosikletin gidon kilidini kırıyorlar daha sonra düz kontak yapıp motosikleti çalıyorlar. Motosiklet ve hırsızlar henüz bulunamadı. Görüntüler polis ekiplerine verildi ama sonuç alınamadı.

Ekli dosyalar

• motosiklet-hirsizlari.jpg
    motosiklet-hirsizlari.jpg
    71.3 KB · Görüntüleme: 1,626
Son düzenleme:
güpe gündüz nasıl yapmışlar ağzım açık seyrettim. umarım en kısa zamanda bulunur en azından failler açık seçik belli.

güpe gündüz motor çalıyorlar .................... ::rantinp: ::rantinp: ::ranntign ::evil:: ::angry2::

boşluğu siz doldurun artık...

millete ne ar ne namus ne de utanma kalmış yaff.Güpe gündüz hemde insan kalabılığı olan bi yer yahu.Fabrika önü.Hayretler içersinde izledim.Buradan da arkadaşlara birşey iletmek istiyorum.Arkadaşlar, motorunuzun gidon kilidininde bi işe yaramadığını bu mükemmel markalı motorda bile bi işe yaramadığını gördük sevgili motor severler.O yüzden arka lastikten de kilitlemeyi unutmayınız diyerekten sözlerime son vermek ve daha önceden benimde yaşadığım gibi motorunu çaldıran arkadaşada çok ama çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.Motorun bulunması da önemli değil ben bu şerefsizlerin bulunması herkes için en iyi olur kanısındayım.Motor geri gelir bi yerde ama hırsızlığın sonu yoktur...

ŞAHIS DEYİL ŞEREFSİZ BUNLAR !!::angry2::::angry2::::angry2::::ranntign::ranntign::ranntignsahibinin dokunmaya kıyamadığı motoruna bu şerefsizler .......:farao: :pr: :pr: ::rantinp:::rantinp:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Çarpıcı, canlı bir örnek işte bu videoyu seyreden herkes azami güvenlik önlemlerinin farkına varsın. Ama alarm olur ama kilit olur her türlü önlemi almak gerekiyor. Arkadaşa da geçmiş olsun umarım suçlular bulunur ve motoruna kavuşursun.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19937

::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::eek:hmy::
şerefsizlerrr, bunların topunun ta ...::karma::::ranntign ::rantinp: ::evil::

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarda küfür (sansürlenerek de olsa), maksadi asan argo, satasma, asagilama vb. içerikler bulunamaz.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: komtan **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok büyük geçmiş olsun....Kansız şerefsiz adamlar.....Aynı şekilde benim kinetix imide götürdüler...Birden aklıma o an geldi.....Bunları öldürmek suç sayılıyor ya memlekette...

geçmiş olsun bence polisi birazcık sıkıştırırsan bulursun ,televizyonlara da gönder yayınlanabilir belki. adamların yüzleri apaçık ortada.motorun çalındığı bölgeye çok da uzak olmayan insanlar olsa gerek.bence hırsızlar bulunur ancak umarım motorda hasar olmaz ya da elden çıkarmamışlardır. tekrar geçmiş olsun. hondanın bile gidon kilidinin ne kadar kolay kırıldığını gördük , zincir hatta mümkünse iki masterlock halat , disk kilidi o da mümkünse alarmlı ve bir de alarm taktırmak gerek .

herkeze tesekkurler

ya arkadaslar benim motorun calinmasi galiba hayirli oldu bir guzel insanlar ordusuna rastladim. hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. lutfen serefi tatile gondermis tiplerle muhatap olmamak icin lutfen her seyden onceTEDBİR li olalim
lastikleriniz yere hep duz bassın , iyi gunler. :cat:

Videonun en sonunda yardıma gelen scooterin plakası görünür gibi oluyor mu,yoksa banamı öyle geldi?

ya hayret bişey he:pr: insan gördükçe deli oluyor :farao: abi inşallah motorun bulunur... geçmiş olsun :pale:

geçmiş olsun arkadaşım emin olun adamlar için hiç farketmiyo gece gündüz motor araba ev işyeri.Ben güvenlik sistemleriyle uğraştığımdan biliyorum adamlar göz göre göre soyuyorlar düşünsenize her yerde kameralar var ama adamlar istiflerini bile bozmuyorlar

Motosikleti
Honda Forza
Honda'nın bile gidon kilidi bu kadar kolay kırılıyorsa yazıklar olsun. Bu görüntülerle Honda Genel Müdürlüğe şikayet yaz. Çürük mal satıyorsunuz size tazminat davası falan açıcam de. Belki ilgilenirler (umarım)...

007

Geçmiş olsun... :pale: Gündüz vakti hayret ya...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar