yardım istiyorumm...

Arkadaşlar herkese merhaba...
Chopper tarzı motor almak istiyorum. Size danısmak, fikrinizi almak istedigim konu aslında 2 marka arasında honda shadow 600 ve yamaha dragstar 650. Sizce hangisi bana chopper kullanma zevkini daha cok yaşatır ve daha uzun ömürlüdür ayrıca yamaha dragstar hala üretilmekte mi honda shadow 600 sanırım üretilmemekte??
Şimdiden ilginize teşekkür ederim...:wiinkk:

Mersin İl Temsilcisi
hemen hemen aynılar. sadece oturşunu ve kullanışını demenen lazım. fakat gösterheler açısından shadow daha hoş görünüyor

Mersin İl Temsilcisi
iyi de gv 65 15 milyar,
diğerleri 2, el 7-9 arası. maddiyat meselesi ama benim de param olsa kesinlikle ama kesinlikle aquila gv 650 alırım. çok hoş ve atik, refleksli makina. zaten görüntü de de süper.... memnun olmayanını görmedim ben.... doğru alternatifi sunmuşsun....

Ben de bu dediğin motorları gözden geçirdim, ama sonunda Hyosung GV 650'de karar kıldım. Beni görünüşü (diğerlerine göre daha sportif ve modern bence)ve performansı etkiledi (72 bg).:bounce:
Ancak illa da yamaha mı honda mı diyorsan, bence HONDA... (servis ağı, fiyat...vb):cat:

Öncelikle motOr geçmişin var mı? Daha önce motor kullandıysan ne tarz bir motor kullandın? Ehliyet ne durumda? Bunları da belirtirsen daha faydalı bilgiler Edinirsin. Zira daha önce motor kullanmadıysan ya da tecrüben az ise bence HİÇBİRİSİ!!!

dostum aslına bakarsan daha önce kullandıgım motor hep kücük scooter tarzı motordu ama almısken iyi bişey alayım diyorum.aslına bakarsan beni honda konusunda cezbeden taraf da shadow 600 ün daha ufak ve kıvrak olması..

dostum aslına bakarsan daha önce kullandıgım motor hep kücük scooter tarzı motordu ama almısken iyi bişey alayım diyorum.aslına bakarsan beni honda konusunda cezbeden taraf da shadow 600 ün daha ufak ve kıvrak olması..

bu tehlikeli bir yaklaşım almışken iyisi olsun demek, bence daha küçük ve kullanımı kolay bir motorla başlaman sağlıklı zira bahsettiğin motorların manevra kabiliyeti kısıtlı park edeyim derken devire bilirsin allah muhafaza.

evet haklısın dostum ama kullanan arkadaslar da alırsan ufak bir motor seni 3 ay sonra kesmemeye baslar degiştirirsin diyorlar.
ayrıca ben oyle cok hız yapma tutkusu olan bi adam degilim ama tecrubesizlik olur mutlaka park ederken düşürmek vs gibi :)
Sonucta aslında motor kullanmak baslı basına mantık işi degil ve meslegimden dolayı kazalarını bire bir gördükten sonra hele :)
Ya ne bileyim bi sevdaya tutulduk gidiyoruz iştee..

Daha önce küçük scooter kullanmışsın. Otomatik vitesten ormal bir vitesli makineye geçiş yapacaksın. Burada bile bir alışkanlığı değiştirme olayın söz konusu ki bu bile başlı başlı başına zor ve zaman alacak bir olay. Üstelik bildiğim kadarıylachopper tarzı bir motorun kullanımı ve manevrası oldukça zor. Bu makineler amerikanın düz yolları için üretilmiş ve o yol şartlarını kaldırabilecek motorlar. Bizim yollarda dar sokaklarda ve trafikte zorlanacağın bir motor(özellikle büyük hacimli motor bunlar) bence de küçük hacimli bir motor seçmeni tavsiye ederim. Hatta tarzını değiştir enduro bir motor al. Türkiye İstanbul şartlarına en uygunu bu olur sanırım. Zira benim istediğim ve ileride almayı düşündüğüm tarz enduro olacaktır.
Sevgiler...

Teşekkür

İlgilenip benimle düsüncelerini paylaşan arkadaslara cok tesekkür ederim...
herkese iyi güner..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar