Kymco xciting 500

Selamlar herkese :) Motorumdan gerek performans gerekse konfor açısından çok memnunum marttan beri 8000 km yapmışım hiç sorun çıkarmadı..
Geçen hafta şeytan dürttü 500 cc lik motor ilanlarına bakarken birden kendimi telefona yapışmış 2006 model koyu füme çok şık bir Kymco xciting 500 için pazarlık ederken yakaladım ve sonuç.. 2 gündür evimin önünde harika bir motor var ama bu motorla ilgili de fazla bir bilgim yok yeteri kadar da araştırmadım.
Siz ne düşünüyorsunuz? Fiyat çok uygundu, bir daha böyle fırsat çıkmaz diye düşündüm. Üstelik 46 L Givi top case ve alarmı da üzerinde :)
Sevgiler..

hayırlı uğurlu olsun ..ayıptır sorması ama acaba uygun derken kaça aldın acaba ??????? benimde beğendiğim bir makina...

8000 ytl brandası alarmı ve givi top case 46 lt. 2006 4000 km.

Benim de çok istediğim motordu ama param ona yetmedi. Kymco Grand Dink 250 aldım. İleride nasipse almayı düşündüğüm bir motor. Bence Burgman ve silverwinglere ciddi rakip bir motor. Hem performans hem konfor açısından bakarsak ciddi rakip. Üstelik fiyat olarak da daha uygun.
Senin aldığın motorda bir kaza yada devrilme gibi bir olay olmamışsa fiyatı iyi.
Güle güle kullan.

abi dediğin motor çok güzel bi motor we en güzel rengi çok ii fiyata almışın walla hayırlı olsun kazasız belasız kullan

yahu abi anlıyorsun sen bu işden banada al bir motor :) :silent: ne dersin:)
ucuzundan şöyle:)

güle güle kullan...

kullandıkça bilgilerini paylaşırsan sevinirim...

inşallah bu başlık diğer kullanıcılarında katılımıyla devam eder... ölüp gitmez kısa zamanda

kymco xciting 500

çok güzel ve kaliteli bir taiwan malı.. motor kalitesi ve fiyatı japonlarla başabaş..satıcı firma dürüst davranmış ve sitesinde parça fiyatlarını da ilan etmiş (excel formatında).. ama bu fiyatlar fahiş.. bir ayna 177 dolar, radyatör 228 dolar, ön plastik çıta 132 dolar vs.. bu fiyatlar el yakıyor.. bilginize..

hocam peki KM de ne kadar yakıyor biraz bilgi verirmisin?Ayrıca biraçda resim koymayı ihmal etme:) Bak bu fakirler resim bekliyor:mrgreen: ahh şu pazarlık işini bende öğrensem:pr:

Güle güle kullan
allah tekerini düz bastırsın
kaza bela vermesin :rendeer:

Herkee çok teşekkür ederim. Yedek parça konusunda haklısınız ben çok araştırmadan aldım inşallah kısa zamanda parça değiştirmek gerekmez. Xmax 250 den sonra bana çok büyük geldi ama hantal değil :) gaz verince anında uçuyor.. Bence en kötü tarafı deposunun çok küçük olması. 10 lt civarında (25 ytl ye doluyor) benzinle 130 km kadar yaptı sanırım. Umarım yanlış ölçmüşümdür çünkü bana bayağı fazla geldi :( X max 250 cc olduğundan olsa gerek 35 ytl ile 280 km gidiyordu :cat: sık sık depoyu doldurmak gerekecek. Ama yine de yolda çok başarılı. Tekerlek boyutları scooter için oldukça büyük ve sağlam basıyor. Görüntüsü karizmatik bu fiyata bu kadar diye düşünüyorum.. Sevgiler..

hayırlı olsun kymconun movıe 125 ve granddınk150 sı vardı bence kymco guzel bır motor gule gule kullan

hayırlı uğurlu olsun,bendede 1 seneden beri kymco xcıtıng 500 kullanıyorumm,kaliteli bir motor,doğrusu bu kadar emniyetlii ve ağır olduğunu düşünmemiştimm,maxi scooterlerın aralarında en iyisi diyebilirizz!kazasız sürüşler

hayırlı uğurlu olsun,bendede 1 seneden beri kymco xcıtıng 500 kullanıyorumm,kaliteli bir motor,doğrusu bu kadar emniyetlii ve ağır olduğunu düşünmemiştimm,maxi scooterlerın aralarında en iyisi diyebilirizz!kazasız sürüşler

Kymcocuların sohbet mekanı topiğine pek uğramıyorsunuz.:) Kymcocular orda.

Bu arada ortopedist pek siteye uğramıyor ama 28000 km cıvarına geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar