TNT Katılım 3 Mar 2006 Mesajlar 181 31 Eki 2006 Konu Yazar #1 Biraz önce motosiklet ilanlarına bakarken buldum ve çok ilgimi cekti Keşke bende giriş katında otursam da motoru salona koyabilsem diye bu sefer de ev ilanlarında bakmaya başladım :queen: :queen: :queen:
Biraz önce motosiklet ilanlarına bakarken buldum ve çok ilgimi cekti Keşke bende giriş katında otursam da motoru salona koyabilsem diye bu sefer de ev ilanlarında bakmaya başladım :queen: :queen: :queen:
GÖKTAX Katılım 25 May 2006 Mesajlar 950 1 Kas 2006 #3 Benim ev giriş katta. Motoru ilk aldığımda zincir kilit alana kadar 3 gün mutfakta durdu canavar.Ama foto yok malesef.
Benim ev giriş katta. Motoru ilk aldığımda zincir kilit alana kadar 3 gün mutfakta durdu canavar.Ama foto yok malesef.
roa Katılım 21 May 2006 Mesajlar 93 1 Kas 2006 #4 Salondanda çalarlar yatak odası daha iyi:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
burgman34 Katılım 5 Ağu 2006 Mesajlar 72 1 Kas 2006 #5 bu da biseymi ben silverwingle beraber yatıyorum aynı yatakta biraz büyük ama sıgıyoruz iste :queen: :queen: :queen:
bu da biseymi ben silverwingle beraber yatıyorum aynı yatakta biraz büyük ama sıgıyoruz iste :queen: :queen: :queen: