Evet bende buna kaılıyorum.Misal IMF denen şey.Bize parayı veriyor ama bu parayı söyle değerlendirceksin,şu yatırımları yapmıycaksın,sunları yapıcaksın diyor elimizi kolumuzu bağlıyor.Veya dış devletler biz bişe üretiyoruz yapmıycaksın diyor tehdit ediyor bizde yapmıyoruz.Nerde o eski Atatürk dönemi Türkiye si içte ve dışta tam bağımsızlık politikası.Hiç bi yaptıgımaza karıştırmazdık kimseyi.Ama bi 15 sene bekleyin Bi partiden girecem secimlere ben başa geliyim ozaman görürsünüzFarkındayız veya değiliz ama biz kısmen sömürgeyiz ve ancak izin verilen oranda üretim yapabiliyoruz.
Birbirimize laf sokmadan tartışalım.
Neden bişeyler üretemiyoruz:silent:
Bribirimize laf sokmadan tartışamadığımız için olabilir mi?
Şu anda bişeler yapcak teknolojiye tam kapasite ile sahip degiliz.İran,Pakistan bile nükleer çalışmaları yapıp,atom enerjisinde bi yerlere ...
:cat:çok teşekkürler bunuda bilmiş oldum.İşte bir zmanlar hızla gelirken birileri bize çelme çakmış.Ama sonucta pakistan atom enerjisinde bizden iyi demi.Arkadaşım sırf bil diye söylüyorum, Pakistandaki nükleer silahların nötron hızlandırıcılarını zamanında Aselsan yapıp göndermiştir.12 eylül darbesi ve Pek muhterem (!) Kenan Evren olmasaydı biz Pakistan'dan en az 5-6 sene evvel atom bombası yapmış olacaktık ve hiç bir ülke bize hesapsız kitapsız dayatmalarda bulunamayacaktı.Atom bombası bambaşka bir silah çünkü.İran atom bombası sahibi olmasın diye birilerinin bi taraflarını yırtmasından da anlayabilirsin bunu.Amerikan uşakları sağolsun bu haldeyiz.
Evet Türkiye'de atom bombası var ama İncirlik üssünde amerikalılara ait.