ARMODE marka mont NASIL??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ARMODE marka mont denedim üzerime baya yakıştı korumalı dirsek+omuz+bel hem yazlık hem kışlık içindeki yeleği çıkabiliyor tekstil kumaştan yapılmış deri değil nasıl kullanan varmı 2 gün sonya yırtılırmı
sizce ondan korkuyorum bunun bide pantolonu var almışken ikisini birden alayım diyorum Armode marka iyi mi sizce ? :silent:

. , ; !
klavyende yoksa burdan kopyalayıp yapıştırabilirsin ;) biraz yorcak seni ama buna değer bence

@Bukalemoon yok düşmüş renginde güzelmiş yeşil olabiliyormusun kırmızıdan uzak dur ama çatlar ölürsün sevgili kardeşim hi hi

Armode marka mont için fikir alışverişinde bulunacak arkadaş yokmu aramızda??

Ben de kırmızı-siyahı var bayagı kullanışlı ve ayrıca kol+omuz+sırt koruması var ben burdan 150 ytl ye montunu aldım orda kaç para blmiyom.

@ulasoto dostum burda 147 ytl montu hemen hemen aynı bide pazarlık yapmadım 145 e alırım belki daha aşağı pantolonunuda almayı düşünüyorum
hiç sökülme yaptımı mont yağmurda kullandın mı ? şuan nasıl durumda alınırmı sence?

Walla kardeş 3.ay 2 kere yagmur gördü herhangi bir sorun yok altı üstü mont işte ! bukadar düşünürsen hiç bişi alamassın ! en iyisi fazla kurcalama hangisi hoşuna ve bütcene uygun ise onu al !

ben kullanıyorum. gayet de memnunum. ben de sadece montu var. pantalonları çok da kaliteli değil.

ben kullanıyorum. gayet de memnunum. ben de sadece montu var. pantolonları çok da kaliteli değil. ayrıca kaça mal ediyorsun bilmek isterim.

Son düzenleme:
@ulasoto yani tekstil kumaş tan olduğu için çekiniyorum dikiş yerlerinden atar diye
60 ytl ye eldiven almıştım dikiş yerlerinden bir haftada attı marka eldivendi çekinmem ondan

montu 147 ytl pantolonu 90 ytl yanlış hatırlamıyorsam dün sordum

Son düzenleme:
hindistan malı çok öle kaliteli bişi deel ayrıca sağnak yağmurda su geçirir,bunun dışında 150 ytl ye bunu alana kadar modeka marka montlara bak derim belki 50 ytl fazla verirsin ama mont alırsın.eğer bütçem kısıtlı diyorsan 150 ytl ye armode alana kadar git kendine deri mont al daha sağlıklı

1- Dikişleri 1 hafta içinde atıyor.
2- Vucutta elektriklenme yapıyor
3- Yağmur suyunu içene geçiriyor.

100 ytl fazla Ver Richa mont al. Ama Antalyada giyme. :)

@aythakan neden giymeyim sendede mi var hocam ikizmi oluruz yada
sıcaktan antalyada pişikmi oluruz sıcak memleket havası bozarmı :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben yağmurluğunu aldım...Bayağı kaliteli...Sevdim valla...

@renkli su yine buldunya beni helal olsun sizin gibi adamlardan buda çok var
gıptayla sizin sazanlıklarınıza gülüyorum bende
bende katılıyorum ama kahkahayla :queen: :queen:

@renkli su biraz klor katalım da mikropların ölsün iiş ortamı msnye çevirmeyelim bari sen söyle armode marka mont hakkında düşüncelerini iş görürmü

ve sürüklendim

bende kırmızı siyahı var fuarda almıştım tam 4,5 mt sürüklendim sadece cebinde biraz çizik oldu .onun dışında hiçbir şeyi yok ayrıca yağmurda geçirmiyor 2 saat boyunca sağnak yağışta yakalandım içine su geçirmedi .ama yazındı ve ben sıcaktan piştim .

Son düzenleme:
@ışık ercan kardeşim saol yorumlarını dikkate alıyorum büyük olasılıkla pantolonuyla beraber alıcam tabi yazlıkta oluyor ama yazın pişirdi demişsin
hava kanal girişleri var kollarında fermuarlarını açınca yine etki etmedi heralda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar