siz hiç rüzgarın dayak atmasından zevk alıyornusunuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başlık bıraz acayıpmı oldu ne
arkadaşlar hanı yapıştırıp gidergen motorla orüzgarın yüzünüze şaplatışı nasılsizce bence güzel rüzgardan dayakyemekten sev alıyorum yasız ,
iyi günler nekadar motor manyağıvarsa hepsıne saygılar

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Mazoşist değilim çok şükür, üstüne alınma zevklere saygım var. Valla kışın kaskın camını artçıyken bile açamıyorum. Dikkat edin felç bile olabilirsiniz, kask kafalılığı saymıyorum bile. Hafif hızda meltem gibi yalarsa güzel olur tabi ama tokat, tekme, kroşe bana ters. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haklısınız kask olayı tabıkıde olmalı
ama dayak olayı bıraz abartılı oldu galıba bazı sevgleri anlatırken anlatma bıcımım farklı olabılıyor üzgünüm arkadaşlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla sen istemesende rüzgar bi taraflarından giriyo.Ağzını ne kadar sıkarsan sık davul gibi şişiyo...140 tan sonra zaten kask takmassan önünü dahi göremiyosun....Göz kapakların bilem şişiyor...:queen: :queen: :queen:

Teşekkürler ben dayak almayım. Biraz daha yaş ilerleyince o dayakların acısı çok kötü çıkar haberin olsun.:)

Nan gel sen benim cbr'la boğaz köprüsünde rüzgardan bi dayak ye bakim :mrgreen: Zaten 150 kilo motor... Bi fırtına vuruyo şerit değiştiriyo motor :queen: Bikaç kere ööle fırtınalı günde brakıcaktım motoru köprüde :cherry: Rüzgar sağdan esiyo , ben motoru düz yolda sağa yatırmış gidiyorum rüzgara karşı. Arkadan gelen nası gülüyordur bilemem. Artık otobüslerin yanına saklanıyorum :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar