Gecikmiş bir merhaba

Siteye üye olalı aylar oldu. O zaman motor alınca tanışma forumu açarım diye karar vermiştim. Ve artık motorumu aldım. Cumartesi akşamı siyah CBF150mi teslim aldım. Şimdi 80km.de. Şimdilik iyi anlaşıyoruz :) Herkese selamlar....

Hem Hoşgeldin hem hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileklerimle.:rendeer:
Resimleri bekliyoruz.

Ben De Yeniyim Ama Bana Hiç Hoş Geldin Diyen Olmadi. Muhafazakar çok Herhalde. Gerçi Daha Siteyi Kullanamiyorum. Alişamadim. Biraz Karişik Geldi. çözmeye çalişiyorum.

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.:rendeer:

@brody
Hoşgeldin tekrardan, motorun da hayırlı olsun. Cemaat olarak CBF 150 kullananları takip ediyoruz, gözümüz üzerinizde :p CBF 150 topiklerinde yorumlarını bekliyoruz.
@avukat35
Sen geçenlerde de öyle birşey dedin de konu açtın mı hoşbulduk diye?
Hoşgeldin yoksa ayıpsın.
(PS. Yukardan foruma tıkla, oradan tanışma bölümü. Aşağıdan yeni konu aç de, sonrası kolay... Sana da bi hoşgeldin diyelim artık :))

Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin dostum..

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben De Yeniyim Ama Bana Hiç Hoş Geldin Diyen Olmadi. Muhafazakar çok Herhalde. Gerçi Daha Siteyi Kullanamiyorum. Alişamadim. Biraz Karişik Geldi. çözmeye çalişiyorum.

Siteye üye olalı aylar oldu. O zaman motor alınca tanışma forumu açarım diye karar vermiştim. Ve artık motorumu aldım. Cumartesi akşamı siyah CBF150mi teslim aldım. Şimdi 80km.de. Şimdilik iyi anlaşıyoruz :) Herkese selamlar....

hepiniz hoşgeldiniz.....:rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar