Yok Mu Hem Konforlu Hem Sport Bi Alet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sport ve Süpersportların hepsi çok yorucu ben hyosung gt250 r almak istiyorum ama konforuma da düşkünüm ne yapayım şimdi bana uygun hangi motor var sizce???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yaptın öyle ya o 24.500 ytl hyosung gt250r 8500 ytl

hakkaten yorucu...

bir vfr kullanıcısı olarak şehir içinde gerçekten yorucu bi motor.çok ağır ve kıvrak değil.yoğun trafikte,trafik ışıklarının bol olduğu yerlerde bazen kaldırıp kaldırıma koyasın ggeliyo.ama düz yolda yorgunluk namına bişey hissettirmiyo kullanıcısına...cbf şehir içinde gerçekten kıvrak.performansıda yeterli.yada onun ayarında kawasaki er-5 düşün derim ben.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir vfr kullanıcısı olarak şehir içinde gerçekten yorucu bi motor.çok ağır ve kıvrak değil.yoğun trafikte,trafik ışıklarının bol olduğu yerlerde bazen kaldırıp kaldırıma koyasın ggeliyo.ama düz yolda yorgunluk namına bişey hissettirmiyo kullanıcısına...cbf şehir içinde gerçekten kıvrak.performansıda yeterli.yada onun ayarında kawasaki er-5 düşün derim ben.

şimdi bişey sorcam sana kawasaki ve hondanın fiyatları aynı olmuş olsa
kawasakiyi kim tercih eder lastikler 130luk fren kampana en önemliside servisi
aylarca kim beklemek ister neyse arkadaşları doğru yönlendirelim kararı kendiler versin :)

ümit biraz daha tecrübe kazansan diyorum... sonra nasıl olsa alırsın büyük birşey...

necdet: tip olarak kaybetmese ER5, CBF yerine tercih ederim.
ama CBF 500 çok güzel yaa...
hem ince arka tekerlek daha iyidir.

Al bi tane burgman400 rahat rahat kullan uzun yola 2 kisi istediin yere gir ç?k, bende vard? çok memnundum, bu güne kdr sahip oldugum ve bindigim en rahat ve sekil olarakta gayet güzel bir motor bazen yolda görünce keske satmasayd?m diyorum. ?lk motorun olucaksada bence en ideali

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
belki bir gün bizde konuşuruz "baba ben VFR kullanıcısı olarak,yok burgmanaldım sattım şimdi gsrxvcl1000 var, vay efendim ben fazer tavsiye edrimALLAH DAHA ÇOK VERSİN:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar