Bu hayat artik bana fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum acaba konuyu dogru yeremi actim yoksa hic acmamalimiydim ama neyse artik bu hayati kaldiramiyorum.tanri insanlari sinar ama bana daha fazlasini yapiyo.artik hayat karsisinda pes ettim.kendi ellerime kelepceyi kendim vurdum ve artik sadece olumu beklemek kaldi.bu hayat beni yendi .artik intiharlarin nasil oldugunu cok iyi biliyorum,o psikoloji,o batis halleri. gecirdigim sinir krizleri.tek dusunebildiginiz olum.o kabus aksami 3 defa olumu dusundum ama kendimi olduremezdim sonra tanri bana kizabilirdi.kendimi sokaklara attim birinin canimi almasi icin ama kimse canimi almaya calismadi.su an biraz daha iyiyim ama birdahaki sinir krizimde haberimi burda okursunuz.
Eskiden hayallerimi gerceklestirmek icin yasardim,artik sadece olmek icin yasiyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
atlamassan adam değilsin
s15.gif

kardes sen naapmışsın ya
olmazki böyle seni böyle düşüncelere itenin ne olduğunu bilmiyorum ama sonuçta çözülmeyecek dert yoktur
her insan bazen bu takım ümitsizliklere kapılabilir ama herşey bittikten sonra gülüp geçerler bunlara...

kardes haklisin ama artik benim icin galiba yolun sonu.bunlar kolay atlatilacak sorunlar degil.bilseydiniz eminim sizde bana katilirdiniz.umarim kendime veya baskasina zarar vermeden kendimi toplarim yoksa ......

gelip geçici bunlar,,,

gençlik çağlarında hemen hemen herkezin aklından böyle şeyler geçmiştir

birzamanalr bende murat kekillinin buakşam ölürüm şarkısını dinleyip intahar etmeyi düşünüyordum :):):) nekadar komik değilmi..

Her zaman herkesin sorunu olabilir. Pes edersen zaten kaybedersin. Sorunları analiz et ve üstüne git. Bizde yaşadık sorunlar ve halada yaşıyoruz. Sanıyormusun herkes çok mutlu. Her insanın bir derdi var. Sorunları atlatmaya bak. Hayatta olmak çok güzel birşey. Allah'ın yarattığı güzellikleri görmeyi dene. İşte o zaman sorunların ne kadar değersiz ve küçük olduğunu göreceksin.

Görüşmek üzere.

:silent: musti burda bari dalga gecme.Umarım dalga gecmek için açmamıssındır topiği.Eger boyle bişe dusunuyosan aklından cıkar derim bu guzelim dunyada yasmak varken olup napcan.Kadınlar,motosiklet,bira... bunları bırakıp gıtme derim:)

sanırm ergenlik donmeine girdin.Gelir gecer

Son düzenleme:
hepiniz cok iyi yazmisiniz ama mesele problemlerin ardi ardina binmesi.oncedende problemler vardi ama bi sekilde atlatiyodum.o dalgali denizlerden cok gectim ben.yasim 21 ama inanin 35 yasinda bi insanin yasadiklarini yasadim,gordum gecirdim.ama artik olmuyo.artik kaldiramiyorum

:silent: musti burda bari dalga gecme.Umarım dalga gecmek için açmamıssındır topiği.Eger boyle bişe dusunuyosan aklından cıkar derim bu guzelim dunyada yasmak varken olup napcan.Kadınlar,motosiklet,bira... bunları bırakıp gıtme derim:)

sanırm ergenlik donmeine girdin.Gelir gecer

dalga geçmedim ağzımı bozmadığıma şükredin:farao:

hayir alkolden artik nefret ediyorum.cunku gurbette kardesim dedigim insanlar bana alkollu iken cok yanlis seyler soylediler,kaldirilamayacak sozler.bu 1 degil 2 degildi artik sayisini sayamiyordum.ve en son damla bardagi tasirdi su an bu haldeyim.
eskiden bende icerdim hemde deliler gibi.ruslarla beraber vodka masasina oturdugumuzda hepsini oldurerek evlerine gonderirdik.ama inandigim degerler adina tanriya yemin ettim,bundan sonra alkol yok.size kullanmayin demeycem ama en azindan sinirini bilin kardeslerim...

mustafa kardesim nie agzini bozcakmisin cok merak ettim $ov yaptigimimi dusunuyosun ???

Son düzenleme:
hayat çok güzel...yaşamaya değer...lanet bir düzenin içindeyiz sadece...

@smirnouf

Adın bile wotka adını andırıyoo ...

En iisi su an benim yaptığım şeyy : İÇMEKKKK ...

Belki unuturum die içiorm ama daha çok içime dert oluyo allahsız ...

kardes icmene kimse karisamaz,bu senin hayatin ama dikkat et sinir asma yoksa kendine ve dostlarina yanlis seyler yaparsin.
Ayrica alkol hicbiseyi unutturmuyo.sadece 2 saatlik bi rahatlama ve o 2 saatlik rahatlama sonrasi daha fazla aci

walla kardeşim ben zaten 4 kesz alkol komasına girdim.. sorun yok yanii alışığım ..
adım : iDaM MC PSiKoo ...

Ama doğru sölüosn;her gün unutmak iiçin içerim; daha fazla hatrlarım ...

bi dakka yaww bu isin icinede lutfen din karistirmayin !!!musluman degilsem adam degilmiyim,yani bi hristiyan adam degilmi.Unutma her din Tanri tarafindan gonderilmistir !!!
Lutfen bi daha din konusunda bi sey yazmayin bunlar en hassa oldugum konular !!!!!!!!!!!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
öyle bir hayat yaşıyorum ki,
cenneti de gördüm, cehennemi de,
öyle bir aşk yaşadım ki,
tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de
bazıları seyrederken hayatı en önden,
kendime bir sahne buldum oynadım.
öyle bir rol vermişler ki,
okudum okudum anlamadım.
kendi kendime konuştum bazen evimde,
hem kızdım hem güldüm halime.
sonra dedim ki;
söz ver kendine,
denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin
sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin
uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin
korkak yaşıyorsan,
yalnızca hayatı yaşarsın.
öyle bir hayat yaşadım ki,
son yolcuları erken tanıdım.
öyle çok değerliymiş ki zaman
hep acele etmem bundan
anladım...

NİETSZCHE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar