ilk motor nasıl olmalı 250-500 cc çok mu????

ben eski kasa yani 95-98 modelleri arasında race tarzında motor düşünüyom daha öncede hiç tecrübem olmadı öncedende forumlarda da okudugum kadarıyla tavsiye etmioyonuz ancak bunun nedeni motorun agırlıgı,güçü ilemi kendimi nasıl egite bilirim[/quote]

G

Guest

selam sana bilinçli sürücü eğer deneyimin yoksa 250 cc bile çok 250 dediğin alet 190 km ye rahat çıkar bu sürat 4 teker üzerinde dengelenebilir ama iki teker üzerinde deneyim ister benim tavsiyem başlangıç motoru olarak seçeceğin motorun 125 lik bir curiser olması kullanımı rahat ve eğiticidir daha sonra yavaş yavaş ve tabiki maddi imkanlar dahilinde motor hacmi büyütülebilir (budeneyimin sonunda zaten senin için en doğru motora çok rahat kendin karar verebilirsin) :bounce:

Sport için 500cc çok. Ama cruiser'a falan taktıysan kafayı ortalama diyebiliriz.

sağolun işte bende o maddi imkanlardan sıkıntılıyım alacagım curiserıın fiyatıyla eski model bi race nerdeyse aynı fiyatlarda,bu sorumun nedenlerinden biride buydu

bi ara cross takıntım vardı ama şimdilerde race hastalığı başladı. netten takip ettiğğim kadarıyla CBX 250 en makulu galiba test sürüşlerinide okuduktan sonra iyice bi ısındım bi yandanda sahibinden.com dan suzuki,kawasaki gibi dediğim 250-500cc lik lere bakıomda delleniom :pr: nerdeyse fiyaları daha düşük tabi model ve km hesaba katmıyom :queen:

Sıfır alacaksan CBF 250, ikinci el alacaksan CBX 250 Twister gerçekten güzel makina. Tavsiye ederim :cat:

onlar ilk çıktıgında yani TWİSTER 6000ytl gibi bişi di ama şimdi 2. elleri nerdeyse öle fiyatlar uçtu. bide bu cbr 125 var yanlış olabilir bu yamaha ya benziyen her ne kadar benziyo diyosamda bi rakdaş resmini koymuş çook hoş bişi

bence eski model race alma sakın.bir 2.el race almayı düşünüyosan bu en az 2000 model olmalı bence.çünkü raceler çabuk yıpranır.devirli makinelerdir ve hız için yapılmışlardır.bunun için motor kendini yer.onun için eğer sen eski model race alırsan motor elinde kalır büyük ihtimal. :farao:

hem sen raceyi napcan.deneyimim yok diyosun race istiyosun.tabii karar senin,canda senin ama sevdiklerini üzmek istemiyosan :salut: şimdilik raceyi unut.

sıfır istiyosan Prometheus'un dediği gibi cbf250,eğer 2.el istiyosan cbx250 twister,cruiser istiyosan 250 yamaha virago sana göre bence. :thumleft:

ya banada öle gelio ilk çıktıgında 250twister çok çekici geliodu titanın kaslı versiyonu çok tatlı duruyo zaten bu kadar tavsiyeyi göz önünde bulundurmamak akıllıca olmaz iişallah ilerde olur race imde olabilir şimdilik twinster bile ferrari gibi gözümde fikirlerinizden dolayı herkeşşee çok teşekürler benim motor muhhabetimi dinleyen yok fazla çevremde bıktılarda :queen:

BBRR' Alıntı:
selam sana bilinçli sürücü eğer deneyimin yoksa 250 cc bile çok 250 dediğin alet 190 km ye rahat çıkar bu sürat 4 teker üzerinde dengelenebilir ama iki teker üzerinde deneyim ister benim tavsiyem başlangıç motoru olarak seçeceğin motorun 125 lik bir curiser olması kullanımı rahat ve eğiticidir daha sonra yavaş yavaş ve tabiki maddi imkanlar dahilinde motor hacmi büyütülebilir (budeneyimin sonunda zaten senin için en doğru motora çok rahat kendin karar verebilirsin) :bounce:

Hangi 250 lik 190'ı çok rahat geçiyo gerçekten merak etdim :) yoksa hayabusa 250 mi üretdiler :).

RS 250 Replica kaç yapıyor?

SPECIFICATIONS
Motor: Liquid-cooled 90-degree V-twin two-stroke.
Capacity: 249 cc.
Bore x Stroke: 56 x 50.6 mm.
Valvegear: Reed valve inlet and two-stage sequential guillotine valve on exhaust port.
Compression Ratio : 13.2:1
Power: 56.7 kW @ 11900rpm.
Induction: Two 34mm Mikuni TM 34 SS flat slide carburettors with electronic controlled air bleed and idle circuits
Ignition: Transistorised with electronic advance.
Clutch: Cable-operated wet multiplate clutch.
Transmission Six-speed gearbox with chain final drive.
Suspension: Front : 41mm Showa upside-down forks, adjustable for preload, compression and rebound damping. Rear: Remote reservoir Sachs monoshock, adjustable for preload, compression and rebound damping, and ride height.
Brakes: Front: Twin 298mm floating disks with Brembo four-pot opposed piston calipers. Rear: Single 220mm disc with Brembo opposed piston caliper.
Tyres: Front: 120/60 - ZR17 tubeless radial. Rear: 150/60 - ZR17 tubeless radial.
Wheelbase: 1365mm.
Dry weight: 140kg.
Fuel capacity: 19.5 litres

Burdan, yapar gibi görünüyor :)

56.7 kW x 1,36 = 77,112 hp

arkadaşlar yaramı deşmeyin bırakın anlaşılan önümde daha çok yol var raceler için ama geçen gün sahibenden.com 95 rs 125 aprilia gördüm 3850ytl diy galiba ona nedersiniz

Çok eski, sen şaşma Twister'dan. Twister zaten geçiş motoru, merak etme doğru kararı vermiş olacaksın :cat:

arkadaşlar benim ilk motorum 600f idi ilk 3 gun zorluk çektim şuanda motorla yapıla bilecek herşeyi yapıyorum ama trafikte deil tabiki ama şunu söylim ben hiç zorluk çekmedim ve hayatımda bir kere motorsürmüşlügüm vardır oda herkez gibi lise dönemedimde scooter dır :):queen::cherry: ve şuanda bende r6 var saygılarımla :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar