(yeni)2007 Kawasaki z750

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Keşke bu motorların kalitesi kadar distribütör firma da....

boy

Ne kadar güzel olursa olsun Türkiye'de Kawasaki alınmaz :farao:

Gusel bir baslik ama isterseniz biraz daha fazla resim koyalim ki arkadaslar ne oldugunu anlasin.
07_Kawasaki_Z1000_ABS_1r.jpg

Kawasaki_Z750_2007_3r.jpg

Kawasaki_Z750_2007_1r.jpg

Çok güzel motor. Servise gelince ben Ankara'da şimdiye kadar kawasaki servisinden yana bir problem yaşamadım.

TNT

istanbulda servis problemi varmı bilmiyorum ama motor gerçekten güzel. Arka stop r6 dan çıkmış gibi, egzosun şekli ise ayrı bi hava vermiş aynı fz1 fazerdaki gibi ama bu daha yukarı bakıyor. Er-6 ya benzeyen yandan görünümü ise süper :cat:

cok guzel gercekten de
ama..
z-moto nun okudugum kadarıyla hızmet kalıtesı cok dusukmus..

guzel deil muhtesem bence
para yetseydi kesinlikle kawasaki alırdım

gider simdi honda yeni horneti bundan pahali satmaya kalkisir guldurur beni :)

walla arkadaslar kawasaki servisinden memnun olmayan bana gelsin türkiyede kawasaki alınır z-moto yaa gelince adamlar disbürütor yane herifler haklı olarak toptan satıs yapmak varken bayilere neden ufag tefeg arızalarla ugrassınkı..
ben yeni bi kawasaki bayisiyim ve servisi walla z-moto bıze etmedıgını bırakmıyo adam gıbı servıs olun dıe... hatta suan bızı bazı krıterlere sokmadan sıtesınde yayınlamıyo bıle... yanı adamlar kendılerı servısı ıyı olmaya bılır ama kawasaki bayılerı muhtesem bı servıs verıyo kendımden bılıyom..
neyse bunları mete_han abımde bılır.. sıze anlatsın gerekırse benden bı servıs olarak soylıceklerım bu kadar yanı turkıyede kawasaki alınır.... ama servıse z-motoya goturmesın memnun olmayan... baska kawasaki servısı mı yog

walla arkadaslar kawasaki servisinden memnun olmayan bana gelsin türkiyede kawasaki alınır z-moto yaa gelince adamlar disbürütor yane herifler haklı olarak toptan satıs yapmak varken bayilere neden ufag tefeg arızalarla ugrassınkı..

ben yeni bi kawasaki bayisiyim ve servisi walla z-moto bıze etmedıgını bırakmıyo adam gıbı servıs olun dıe...

hatta suan bızı bazı krıterlere sokmadan sıtesınde yayınlamıyo bıle... yanı adamlar kendılerı servısı ıyı olmaya bılır ama kawasaki bayılerı muhtesem bı servıs verıyo kendımden bılıyom..

neyse bunları mete_han abımde bılır.. sıze anlatsın gerekırse benden bı servıs olarak soylıceklerım bu kadar yanı turkıyede kawasaki alınır.... ama servıse z-motoya goturmesın memnun olmayan... baska kawasaki servısı mı yog

kankamdır diye demiyom ama reklamı sevmez...Bayilik almak için ve diğer detaylar için ne kadar para ve özveri harcadığını bilseniz şaşarsınız...Rakamlar inanılmaz...yatırım yapıyor bu markaya...

Şu an İzmirde...9 Eylüle kayıt oldu...2.üniversite...1.yetmedi can sıkıntısına 9 eylüle kayıt oldu...ulan güya bugün burdaydı ha...

Armutlar Buzhanede donmadan geal kankaaaaaaa........:queen: :p :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Makina yaaaa....Kedi misali bakıyoz......Sularımıza havlu yetişmiyo....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar