MT [ İzmir ] 1 Kasım çarşamba Haftalık buluşmamız için İncir Altı/ Türk Evindeyiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [ İZMİR ] Bayram sonrası haftalık ilk buluşmamızı İnciraltı / Türk evinde yapıyoruz..... Sakin ve güzel değişik bir mekan...

İzmirin en güzel sahil semtlerinden ve turistik eğlence mekanı incir altında Türk evinde bir araya gelmek isteyen tüm arkadaşlar.... Elleri görelim...

Türk Evini Bilmeyenler için

Çarşamba günü görüşmek üzere......:bounce:

Toplanma günü : 1 Kasım / çarşamba

Toplanma Saati : 20.00 / 20.30

Toplanma Yeri : İncir altı Türk Evi

başka hafta gideriz abi çeşmeye :p

bostanlıdan feribot ile karşıyakada oturan arkadaşların gelmeleri de bir hayli kolay olacaktır.. !!!

Diğer türlü de ulaşımın oldukça kolay olduğu bir mekan

yok ben o yönden söylemedim
yakın olduğu için çeşme ye gidelim dedim

abi bayram da çeşmedeydin tadı damağında kaldı galiba :p ne yakını yahu incir altı nireee çeşme niree :cherry: neyse toplantıdan sonra çeşme kalesini arkamıza verip sahilde turşu panço olayına gireriz madem çok istiyosun :p

ben varııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :queen: listenin en başına lütfen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kamber abiiiiiiii bende varım yaaaa:mrgreen:

önce bostanlı feribotu yolculuğu,sonrasında İnciraltı türk evinde toplantı,sonrasında floryada turşu panço haa..ne diyeyim harika bir organizasyon:cat: Görüşürüz arkadaşlar..:rendeer:

arkadaşlar feribota biniş içinde bir saat ayarlayın da organize bir biniş olsun.ben ya gelirim ya gelmem.işim ve eşim bilir gerisini

feribota organize biniş :p

daha uzak bi yer yokmuydu yaw:) neyse gelince konuşuruz benim nasıl geleceğimiiiiiiiii:bounce:

Arkadaşlar nezle olmuş bulunmaktayım ve umarım yarına daha iyi olurum. O yüzden gelip gelemiyeceğimi bilmiyorum. Gerekli tedbirler alınıp kontrole gidilmiştir :) Yarın görüşebilmek üzere....

Ben de gelmek istiyorum ama belli de olmaz benim sağım solum :)
Bakalım bi çarşamba olsun da. . . . .

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
inşallah hava yağışlı olmaz yoksa ben hava durumunu sunan o ntv deki kenan hoca denen kadir inanır sesli adamı yerim...

ben de geliyorum + ironline(ferhat yani bacanak)+1 , şu anda yağmur yağıyor :pr: yarına umarım diner meteoroloji bulutlu gosteriyor.:salut: Yağma ihtimaline karşı tedbir almak lazım ben bugun cankayadan yağmurluk+naylon pantolon aldım (20 ytl)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir an Datça Türk Evi zannettim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar