Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:silent: hep kliplerini seyrediyorum ama bu hayran kitlelerine sahip adamın motosiklet markası ve modelini bir türlü çözemedim. ARANIZDA BİLEN VAR MI?? :silent:
ilk hayabusa turboyu yapan adamlar olarak bilinirler hatta bir videosunda 280km hızla giden bir r1'in yanından tek tekerle ve bihayli hızlı bir şekilde geçmişti hayabusa turboyla
Ghostrider her zaman Suzuki kullanır, bende tüm videoları var, Suzuki dışında bir marka kullandığını görmedim. GSX-R1000 ve Hayabusa ile gerçekleştiriyor çekimleri.
ewt barisozcetin arkadasın söylediğine aynen katılıyorum o hayabusa turbo cok manyak bişi 499 bhp ya güce bak bi cbr fireblade 178 beygir olması lzm 2 katından bile fazla. suzukiden baska bi motordada görmedim bir sarı birde gri motoru var sanırım sarı olan hayabusa gri olanda gsxr 1000
Ghostrider her zaman Suzuki kullanır, bende tüm videoları var, Suzuki dışında bir marka kullandığını görmedim. GSX-R1000 ve Hayabusa ile gerçekleştiriyor çekimleri.